Get Adobe Flash player

2019-2020 mokslo metai

Klasės ekskursija

Ankstų šeštadienio rytą 3b klasės mokiniai, jų tėveliai ir mokytoja išvykome į ekskursiją. Autobusas pajudėjo uostamiesčio link, nepajutome, kaip atsidūrėme prie Smiltynės perkėlos.

Skaityti daugiau...

Vokiečių kalbos diena gimnazijoje

„Mokytis vokiečių kalbos – tai visą gyvenimą formuojantis pasirinkimas“.
„Vokiečių kalba yra labai estetiška, netgi stiprieji veiksmažodžiai skamba kaip poezija“.
(Vilniaus universiteto „Vokiečių filologijos“ ir gretutinių studijų „Vokiečių kalba ir kultūra“ programų studentų sukurtos tezės).

Daugiau negu 200 institucijų ir organizacijų užregistravo savo renginius ir akcijas  Vokiečių kalbos dienai „Ö kaip vokiškai?" paminėti. Gimnazija taip pat prisijungė prie šios puikios iniciatyvos, padedančios akcentuoti vokiečių kalbos svarbą.

Skaityti daugiau...

KA229 projektas ECHOSET

Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos mokiniai, mokytojai, tėvai ir visa bendruomenė turės galimybę dalyvauti ir  vykdyti 2019–2021 m. naują Erasmus + projektą „Encompassing Cultural Heritage of Small European Towns“ (Mažus Europos miestelius vienijantis kultūros paveldas). Projekte dalyvauja 6 šalys partnerės: Kroatija, Vokietija, Šiaurės Makedonijos Respublika, Ispanija, Lenkija ir Lietuva.

Skaityti daugiau...

Move your body, move your mind

Move your body, move your mind – developing mental skills through board, field, sports and ICT games. Judink kūną, lavink protą (protinių gebėjimų lavinimas per stalo, lauko, sportinius ir IT žaidimus).

Skaityti daugiau...

Sveikinimai Mokytojų dienos proga