Get Adobe Flash player

2019-2020 mokslo metai

Edukacija "Kvapios žvakės gamyba"

Saulėtą spalio 16 d. rytą 3a klasės mokiniai, lydimi mokytojos Ingos Makarės, išvyko į Švėkšnos tradicinių amatų centrą.

Skaityti daugiau...

Bendradarbystės erdvės mokymai

Spalio 15 d. direktorius Juozas Žymančius ir direktoriaus pavaduotojos ugdymui Viktorija Dragūnienė ir  Regina Rimkutė dalyvavo  vadovų ir pavaduotojų Bendradarbystės erdvės mokymuose „ Kaip stiprinti pedagogų atsakomybę už ugdymo proceso kokybę ir rezultatus?” Diskutuodami su kolegomis iš kitų mokyklų, pasidalijome įžvalgomis šia tema.

Gyvūnai-mūsų draugai

Spalio penkioliktą dieną su klasės draugais važiavome į  Sigito Klymanto įkurtą gyvūnų prieglaudą Tauragės rajone, Rūgalių kaime. Ten vyko integruota lietuvių kalbos ir pasaulio pažinimo pamoka „Gyvūnai-mūsų draugai ". Su mumis važiavo kelios mamytės, Austėjos teta ir mokytoja.

Skaityti daugiau...

Antrasis susitikimas su Šiaulių rajono mokytojais

Spalio 11 d.  mūsų gimnazijoje lankėsi Šiaulių rajono mokyklų mokytojų metodinės tarybos nariai. Direktorius Juozas Žymančius ir direktoriaus pavaduotojos ugdymui Viktorija Dragūnienė ir  Regina Rimkutė svečiams pristatė gimnazijos edukacines erdves.

Skaityti daugiau...

Krašto apsaugos diena

Spalio 10 dieną Brigados generolo Motiejaus Pečiulionio artilerijos batalione buvo paminėta Krašto apsaugos diena. Į pilietinio ugdymo ir Lietuvos kariuomenės pažinimo pamoką buvo pakviesti ir mūsų gimnazijos abiturientai bei jaunieji šauliai.

Skaityti daugiau...