Get Adobe Flash player

2019-2020 mokslo metai

Susitikimas su ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto ambasadoriumi

Lapkričio 7 dieną gimnazijoje svečiavosi Alanas Šablinskas, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto pirmakursis, universiteto atstovybės ambasadorius. Komunikabilus studentas supažindino mokinius su ISM universitetu ir jo gyvenimu.

Skaityti daugiau...

Medalių kolekcija

Nuoširdžiai dėkojame Juozui Gaidauskui

Skaityti daugiau...

Šeštokų nuotykiai Kaune

Praėjusiais mokslo metais buvome atsakingi, darbštūs ir geri mokiniai, mus  apdovanojo  "Šauniausios  klasės“ diplomu ir kelione, kurią išsirinkome patys.

Skaityti daugiau...

Trečiokams lietutis nebaisus!

Lietingą lapkričio 14 d. rytą trečiokai, lydimi mokytojos Ingos, mokykliniu autobusu išvažiavo į Norkaičių tradicinių amatų ir etnokultūros centrą. Čia  vyko dailės ir technologijų pamoka. Šį kartą pasirinkome edukaciją "Šiaudinių sodų gamyba“.

Skaityti daugiau...

Jaunųjų šaulių stovykla brigados generolo Motiejaus Pečiulionio artilerijos batalione

Per mokinių rudens atostogas, spalio 28-31 d., Brigados generolo Motiejaus Pečiuliono artilerijos batalione vyko Šilalės rajono jaunųjų šaulių stovykla. Atidarymo ceremonijoje stovyklos dalyvius kartu su bataliono vadu majoru Vadimu Jeriominu pasveikino Šilalės rajono savivaldybės mero pavaduotojas Tadas Bartkus, Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos direktorius Juozas Žymančius.

Skaityti daugiau...