Get Adobe Flash player

2019-2020 mokslo metai

Projektinių darbų pristatymas

I–II g  klasių mokiniai jau antrus mokslo metus iš eilės rengia projektinius darbus. Birželio 11 d., per  2– 3 pamokas, vyko projektinių darbų pristatymas. Mokytojai, darbų vadovai,  atrinko pačius geriausius, laiku pabaigtus mokinių darbus, o juos rengę mokiniai pristatė 8 ir I–II g klasių mokiniams bei mokytojams. Aštuntokai buvo pakviesti tam, kad labiau susipažintų su projektinių darbų rengimu, pasiruoštų kitų mokslo  metų darbui.

Skaityti daugiau...

Antrokų popietė

Birželio 5 d., po dešimties savaičių mokymosi nuotoliniu būdu, gimnazijos kiemelyje susitiko visi 2 klasės mokiniai. Vaikai buvo labai vieni kitų pasiilgę, todėl visų veidus puošė plačios šypsenos.

Skaityti daugiau...

Pradinukai išeina į vasarą

Du mėnesius praleidę karantine, išsiilgę draugų ir mokytojų, birželio 4 dieną pradinių klasių mokiniai ir jų tėveliai rinkosi gimnazijos kiemelyje į Mokslo metų užbaigimo šventę.

Skaityti daugiau...

Projektas tęsiasi

   

Projektinė veikla gimnazijoje nenutrūko ir karantino laikotarpiu. Nors negalėjome priimti partnerių pagal Erasmus+ Echoset projekto programą, aktyviai bendraujame internetinėje platformoje.

Skaityti daugiau...

Paskutinis skambutis

Gegužės 22d., daugelyje Lietuvos mokyklų abiturientams skamba Paskutinis skambutis. Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje jis skambėjo 12.00 val. Į Paskutinio skambučio šventę abiturientus, jų tėvelius pakvietė III g klasės mokiniai ir gimnazijos administracija. Šventė vyko nuotoliniu būdu, bet tai nesutrukdė patirti šventinės nuotaikos. Puikiai visi suprantame, jog niekas nepakeis gyvo bendravimo, bet šiandien priimame mums siunčiamus iššūkius ir švenčiame saugodami vieni kitus.

Skaityti daugiau...