Get Adobe Flash player

2019-2020 mokslo metai

3b klasės mokiniai išvyko į edukacinę pamoką

Gruodžio 13 dieną, po dviejų pamokų, 3b klasės mokiniai išvyko į edukacinę pamoką, kuri vyko Švėkšnos amatų centre. 

Skaityti daugiau...

Pirmasis Erasmus + projekto partnerių susitikimas

Gruodžio 9–13 dienomis vyko pirmasis Erasmus + projekto „Move your body, move your mind – developing mental skills through board, field, sports and ICT games“ - „Judink kūną, lavink protą (protinių gebėjimų lavinimas per stalo, lauko, sportinius ir IT žaidimus)“ partnerių susitikimas Graikijoje, Dramos miesto pradinėje mokykloje. Susitikime dalyvavo Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos mokytojos Sigita Olendrienė ir Kristina Katauskaitė bei mokytojai iš Italijos, Rumunijos, Graikijos ir Lenkijos.

Skaityti daugiau...

Prevencinė stovykla "Snaigė“ 5–8 klasių mokiniams

Gruodžio 13 dieną baigėme įgyvendinti Visuomenės sveikatos rėmimo specialiąją programą „Išlaisvink save“. Mūsų gimnazijoje vyko prevencinė stovykla „Snaigė“, kurios veiklose dalyvavo ne tik mūsų 5–8 klasių mokiniai, bet ir svečiai bei socialinė pedagogė Lina Ivanauskaitė- Bertašienė iš Kvėdarnos Kazimiero Jauniaus gimnazijos.

Skaityti daugiau...

Pamoka kitoje edukacinėje aplinkoje

Gruodžio 10 dieną pasirenkamojo dalyko nacionalinis saugumas ir krašto gynyba pamoka vyko Vilniuje, Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijoje ir Lietuvos Respublikos Seime.

Skaityti daugiau...

"Lietuvos kolekcinių monetų" paroda