Get Adobe Flash player

2018-2019 mokslo metai

Projektas „Padrąsinti. Įkvėpti. Palaikyti“ tęsiasi

Projektas „Padrąsinti. Įkvėpti. Palaikyti“ tęsiasi. Kovo 28 dieną į gimnaziją atvyko verslininkė Aistė Kesminaitė - Jankauskienė.

Skaityti daugiau...

Skaitymo kultūros puoselėjimas

Balandžio - 2 oji -  Tarptautinė vaikų knygos diena. Ji minima vaikų rašytojo Hanso Kristiano Anderseno gimimo dieną. Tarptautinė vaikų knygos taryba (IBBY) kasmet ta proga išleidžia plakatą ir kreipimąsi į skaitytojus. Šiemet teisę būti šios šventės rėmėju tapo IBBY Lietuvos skyrius. Tai didžiulė garbė. Plakatą ir kreipimąsi į skaitytojus sukūrė garsiausias mūsų šalies iliustruotojas ir rašytojas Kęstutis Kasparavičius. Šiuo plakatu rašytojas primena, kad knygos padeda neskubėti, knygos moko pastebėti, knygos kviečia, netgi verčia pasėdėti. Jis linki visiems įdomių knygų, taip pat gyventi taip, kad patys būtume knygoms įdomūs. 

Skaityti daugiau...

Antrokų ekskursija

Lietingą šeštadienio dieną 2b  klasės mokiniai, lydimi mokytojos ir gausaus tėvelių būrio, linksmi susėdo į autobusus ir pradėjo  savo kelionę.  

Skaityti daugiau...

„Įdomūs faktai apie Pajūrio miestelį“

4a klasės mokiniai sukūrė filmuką apie Pajūrį. 

Skaityti daugiau...

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos minėjimas

Lygiai prieš 29 metus, 1990 m. kovo 11 d., Lietuvos Respublikos Aukščiausioji Taryba pasirašė Lietuvos Nepriklausomybės Atstatymo aktą, kuriame rašoma, kad atstatoma 1940 m. svetimos jėgos panaikinta Lietuvos Valstybės nepriklausomybė.
Mūsų gimnazija šiemet netradiciškai mini šią svarbią datą.

Skaityti daugiau...