Get Adobe Flash player

2018-2019 mokslo metai

„Bėgimas aplink Pajūrį 2018“

Spalio 6 d. organizuojamas „Bėgimas aplink Pajūrį 2018“. Maloniai kviečiame aktyviai dalyvauti!

Kliūčių ruožo varžybos

„Judėjimas – tai gyvenimas, o gyvenimas – tai judėjimas. Kviečiu rinktis aktyvų poilsį, juk tai yra geriausia prevencija nuo ligų. Mylėkime save, gyvenkime sveikai ir išlikime jaunatviškais”, – kviečia Europos sporto savaitės projekto ambasadorė J. Bartaškienė.

Skaityti daugiau...

Pažintinė - praktinė pamoka miške šeštokams

Šeštokai  per gamtos ir žmogaus pamokas visą rugsėjį mokosi apie miško ypatybes. Artėjant ,,Tyrėjų nakties“ renginiui, suplanavome susitikimą su prieš dvejus metus gimnaziją baigusiu mokiniu Juliumi Žygaičiu. Buvęs gimnazijos mokinys yra medžiotojas, šiuo metu studijuoja miškininkystę ir Pajūrio girininkijoje atlieka praktiką. Pažintinę pamoką miške vedė Pajūrio girininkijos girininko pavaduotojas Augustinas Alminas.

Skaityti daugiau...

Gimnazijos jaunieji šauliai susitikime su popiežiumi Pranciškumi

Rugsėjo 23 d., sekmadienį, 5 gimnazijos jaunieji šauliai ir kuopos vadas Algimantas Dragūnas su kitais Tauragės apskrities jaunaisiais šauliais ir jų vadais dalyvavo Šv. Mišiose Kaune, Santakoje, kurias aukojo popiežius Pranciškus.

Skaityti daugiau...

Susitikimas su popiežiumi

Tai buvo nepaprasta diena. Būrys gimnazistų išvykome į  piligriminį žygį, į susitikimą su popiežiumi Pranciškumi. Iš pradžių kelionėje neramino ilgas laukimas ir sėdėjimas Katedros aikštėje laukiant, kol šventasis Tėvas atvyks. Bet laikas skriete praskriejo kartu su didžiule  minia jaunų žmonių meldžiantis, klausantis liudijimų, giedant popiežiaus laukimo himną ,,Kristus Jėzus - mano viltis”. Jį giedojome įvairiomis kalbomis.

Skaityti daugiau...