Get Adobe Flash player

2018-2019 mokslo metai

Sveikinimai Šventų Kalėdų ir Naujųjų metų proga

    

Susitikimas su fotoalbumo „Neregėta Lietuva“ autoriumi Mariumi Jovaiša

Šiandien mūsų gimnaziją aplankė Marius Jovaiša, fotoalbumo „Neregėta Lietuva“ autorius. Fotografas pristatė XXI a. Lietuvą: ji nuostabi kraštovaizdžiu, unikali kultūros paveldu, išmani naujausiomis technologijomis. 

Skaityti daugiau...

Karjeros ugdymo pamoka Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos Šilalės skyriuje

Gruodžio 14 dieną I bg klasės mokiniai, lydimi auklėtojos Jurgitos Girčienės,  vyko į  Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos Šilalės skyrių (SODRA), kad susipažintų su ten dirbančių darbuotojų pareigomis ir iš arčiau pamatytų joje vykstančius darbų procesus.

Skaityti daugiau...

Integruota pamoka tema „Viskas apie žirgus“

Paskutinę rudens dieną  4 b klasės mokiniai nekantraudami sėdo į mokyklinį autobusą ir pajudėjo Jomantų kaimo link. Atvykus į Virginijaus Olendros ūkį, visus, linksmai vizgindamas uodegą, pasitiko vokiečių veislės aviganis Fanta.

Skaityti daugiau...

Kitoks 2b klasės mokinių penktadienis

Lapkričio 30d., penktadienį, 2b klasė mokiniai, lydimi auklėtojos ir dviejų mamyčių Ilonos bei Viktorijos, vyko į Tauragės socialinės globos namų reabilitacinį padalinį. Socialinė darbuotoja  pirmiausia mus supažindino su trimis neįgalumo rūšimis. Po to parodė patalpas, kur neįgalieji valgo, kur švenčia šventes, kur gamina nuostabius paveikslus iš įvairių atliekų. Parodė, kaip iš vytelių pinami nuostabūs krepšiai, krepšeliai, kaip iš įvairių medžiagų  atliekų siuvamos nuostabaus gražumo lėlės, rūbeliai, žaislai. 

Skaityti daugiau...