Get Adobe Flash player

2017-2018 mokslo metai

Visuotinė atvirų durų diena „Šok į tėvų klumpes“

Birželio 12 d. šeštos klasės mokiniai prisijungė prie visuotinės atvirų durų dienos tėvų darbovietėse „Šok į tėvų klumpes!“ ir apsilankė Šilalės viešojoje bibliotekoje. Vizito metu moiniai buvo supažindinti su bibliotekininko profesija. Šios specialybės subtilybes maloniai atskleisti sutiko Šilalės viešosios bibliotekos metodininkė Stefa Minutaitė.

Skaityti daugiau...

6 klasės mokinių ekskursija į Kauną

Birželio 8 d. šeštos klasės mokiniai vyko į ekskursiją. Išvykos metu mokiniai aplankė Lietuvos zoologijos sodą, kuriame šiandien priskaičiuojama apie 2000 vienetų gyvūnų. Toliau kelionė tęsėsi Kauno IX forto muziejuje. 

Skaityti daugiau...

Stovykla mažiesiems. Nuotykiai kasdien!

Birželio  4 – 8 dienomis net TRISDEŠIMT KETURI   1 – 4 klasių mokiniai vadovaujami mokytojų J. Vydmantienės, D. Dainauskienės, J. Krauzienės, K. Petrulienės, L. Rudienės, mokytojų padėjėjų S. Urbonienės, L. Bružaitienės, smagiai laiką leido draugų būryje, įspūdžių kupinoje 5 dienų vasaros poilsio stovykloje ,,Gėlėtas vasaros MIXAS“.

Skaityti daugiau...

"Meškučių" grupės išleistuvės

Skaisti pavasario saulutė ir kvepiantys alyvų žiedai tarytum byloja, kad atėjo metas atsisveikinti su darželiu. Birželio 7 dieną šventiškai papuošta Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos aktų salė  paskutinį kartą pakvietė 11 ,,Meškučių’’ grupės ugdytinių į pačią spalvingiausią ir daugiausiai emocijų sukeliančią šventę – išleistuves. 

Skaityti daugiau...

Svečiuose "Sodros“ atstovai

„Jauni žmonės mums labai svarbūs, nors dar tik pradeda savarankišką kelią. Geriau žinoti, kas tavęs laukia, kaip veikia socialinio draudimo sistema, kuri yra privaloma, ir kokią naudą žmogus gali gauti bet kuriame savo gyvenimo etape“, – taip kalbėjo birželio 5 d. gimnazijoje viešėję ir su vyresniųjų klasių mokiniais susitikę „Sodros“ Šilalės skyriaus vedėjas  Žydrūnas Valančius, vedėjo pavaduotoja Danutė Irtmonienė.

Skaityti daugiau...