Get Adobe Flash player

2017-2018 mokslo metai

Pamoka "Mano augintis"

Balandžio 12 dieną 1b klasės mokiniai išvyko į Kvėdarnos miestelį pas Živilę ir Raimondą, kur kitoje edukacinėje aplinkoje vyko pasaulio pažinimo pamoka tema
"Mano augintis". Šie nuostabūs šeimininkai turi mielus augintinius. Jų pievoje išdidžiai iškėlusios galvas puikuojasi alpakos su jaunikliu. 

Skaityti daugiau...

Pėsčiųjų žygis

Jurbarko rajone šeštadienį (balandžio 14 d.)  buvo surengtas didelis žygis, skirtas už laisvę kovojusių pokario partizanų atminimui pagerbti. Jame dalyvavo pusantro tūkstančio žmonių iš visos Lietuvos.  Žygyje dalyvavo ir mūsų gimnazijos jaunieji šauliai. 

Skaityti daugiau...

Šiandien atidaryta netradicinė bibliotekėlė

„Knygų namelis“ - taip Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos bendruomenei šiandien, po 5 pamokų, buvo pristatyta netradicinė bibliotekėlė, papuošusi gimnazijos kiemą. Direktoriaus pavaduotoja ugdymui R. Rimkutė pristatė ir paaiškino „Knygų namelio“ paskirtį. Jos teigimu, visi namuose turime knygų, kurias perskaitėme ir mums jų nebereikia, bet kitus mūsų knygos pradžiugintų. 

Skaityti daugiau...

Informacija apie Nacionalinį mokinių pasiekimų patikrinimą 2018 m.

Mieli Tėveliai, Globėjai,

Nuo balandžio 16 d. iki gegužės 4 d. gimnazijoje bus vykdomas Nacionalinis mokinių pasiekimų patikrinimas (diagnostiniai ir standartizuoti testai) 2, 4, 6 ir 8 klasių mokiniams. 

Skaityti daugiau...

Akcija "Aktyvios pertraukos"

Šiandien priešmokyklinės ugdymo grupės ugdytiniai ir pradinių klasių mokiniai prisijungė prie akcijos „Aktyvios pertraukos“.

Skaityti daugiau...