Get Adobe Flash player

2017-2018 mokslo metai

Penktasis tarptautinio projekto Erasmus + „Let‘s Enjoy Dialoguing“ susitikimas Ispanijoje

  

Gegužės 28 d. – birželio 2d., Infiesto mieste, Ispanijoje, vyko baigiamasis Erasmus+ projekto LED partnerių susitikimas. Jame dalyvavo mūsų, Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos, komanda ir Italijos, Ispanijos, Lenkijos bei Rumunijos komandos.

Skaityti daugiau...

"Geriausias TĖTIS"

Gegužės 31 dienos popietę, artėjančios Tėčio dienos proga pakvietėme Tėčius į sporto šventę ,,Geriausias TĖTIS“.

Skaityti daugiau...

Pradinukų mokslo metų užbaigimo šventė

Gegužės 30 dieną  Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje vyko pradinių klasių mokinių  Mokslo metų užbaigimo šventė. Šventinę  nuotaiką  kūrė 5 klasės mokinys Matas, grodamas mušamaisiais muzikos instrumentais, 5-6 klasių mergaičių šokio grupė ,,Go- Dance“, vadovaujama mokytojos D. Dainauskienės,  5 klasės mokiniai ir klasės auklėtoja K. Katauskaitė, 3 klasės mokiniai ir klasės auklėtoja V. Mikšienė.  Ketvirtokai  eilėmis, šokiu ir dainomis dėkojo savo  mokytojams, tėvams ir  kvietė atostogauti...

Skaityti daugiau...

"Šuokem Trypkem!"

Birželio 6 dieną, Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje vyko jau tradicija tapęs renginys ,,Šuokem Trypkem". Šis renginys ne tik padėjo paįvairinti mokyklines dienas, bet ir priminė jaunimui apie lietuvių liaudies tradicijas. Nors renginys keičia pavadinimus, tačiau tikslas tas pats - priminti, kokios nuostabios Lietuvos tradicijos, šokiai, žaidimai, kad esame lietuviai, savo lietuvybe išsiskiriame iš kitų.

Skaityti daugiau...

Švietimo ir mokslo ministrės sveikinimas Paskutinio skambučio proga