Get Adobe Flash player

2017-2018 mokslo metai

Pirmūnų išvyka į Lietuvos sostinę

Birželio 18 d. vyresnieji gimnazijos pirmūnai, lydimi mokytojų Jurgitos Alminienės ir Vaidos Meirytės, vyko į edukacinę kelionę, į Vilnių. Šią ekskursiją mokiniams dovanojo gimnazija, paskatindama ir atsidėkodama už puikų ir labai gerą mokinių mokymąsi 2017–2018 m. m.

Skaityti daugiau...

Saulėtos ir džiugios vasaros!

Dar vieneri mokslo metai užvėrė klasių duris ir birželio 14 dieną pakvietė visus Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos  5-III g klasių mokinius į mokslo metų užbaigimo šventę. Tai  labai džiugi, kartu ir iškilminga diena. Po jos galima bent trumpam pamiršti mokyklinius suolus, vadovėlius, giliai įkvėpti vasara kvepiančio oro ir leisti sau ilsėtis.

Skaityti daugiau...

Gedulo ir vilties diena Pajūrio miestelyje

Birželio 14 d., kartu su Šilalės rajono savivaldybės vadovais, Vlado Statkevičiaus muziejaus atstovais, Pajūrio miestelio bendruomene paminėjome Gedulo ir vilties dieną  Pajūrio miestelyje, Tremtinių aikštėje.

Skaityti daugiau...

Šok į tėvų klumpes

5 klasės mokiniai vyko į  Šilalės kredito uniją. Kredito unijoje mus maloniai pasitiko unijos administracijos vadovė Edita Tarozienė ir vidaus auditorė Daiva Geči

Skaityti daugiau...

Smagi kelionė į Vilnių

Šių metų birželio 15 dienos rytą Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos pradinių klasių pirmūnai, lydimi mokytojų, sėdome į du mokyklinius autobusus ir išvykome. Kelionė buvo ilga, bet linksma. Smagiai bendraudami nepajutome, kaip atvykome į Vilnių. 

Skaityti daugiau...