Get Adobe Flash player

2016-2017 mokslo metai

Meninio skaitymo konkursas

Kiekvieną pavasarį pradinių klasių mokiniai dalyvauja Meninio skaitymo konkurse. Meninio skaitymo II etapo šventė – konkursas vyko Kvėdarnos Prano Liatuko pradinėje mokykloje.

Skaityti daugiau...

Informacija apie Nacionalinį mokinių pasiekimų patikrinimą 2017 m.

Mieli Tėveliai, Globėjai,

Nuo balandžio 19 d. iki gegužės 5 d. gimnazijoje bus vykdomas Nacionalinis mokinių pasiekimų patikrinimas (diagnostiniai ir standartizuoti testai) 2, 4, 6 ir 8 klasių mokiniams.

Skaityti daugiau...

Pamokos kitaip

Gražus elgesys visame kultūringame pasaulyje yra labai vertinama dorybė. Tai tarsi žmogaus etiketė. Žmogus visur ir visada privalo kultūringai elgtis, nes mus dažniausiai saisto įvairios moralinės ir elgesio normos. Rūpindamosi, kad mūsų mokiniai įgytų ir pagilintų žinias apie kultūringą elgesį tam tikroje aplinkoje, įgyvendindamos atvirų durų savaitės idėją, etikos, tikybos ir dailės mokytojos pravedė integruotą kultūringo elgesio bažnyčioje pamoką.

Skaityti daugiau...

Kovo 11-osios šventė mūsų gimnazijoje

Kovo 11-oji – ypatinga diena mūsų šalies istorijoje. Ji reiškia laisvę, ateitį ir Lietuvą – nepriklausomą Lietuvą gyvenančią kiekvieno mūsų širdyje. Kovo 11-oji leidžia mums išdidžiai pasauliui pareikšti: ,,Mes – lietuviai ir mes - laisvi”! Todėl tokią svarbią dieną mes, Iag klasės mokiniai ir mūsų auklėtoja Diana Rupšienė, norėjome paminėti ypatingai ir kitaip. Manau, mums pavyko.

Skaityti daugiau...

Pažintinė ekskursija į Kauną

Kovo 23 dieną Šilalės rajono jaunieji šauliai iš Pajūrio, Šilalės, Laukuvos, Kvėdarnos ir Žadeikių kartu su savo vadais vyko į išskirtinę ekskursiją.

Skaityti daugiau...