Get Adobe Flash player

2016-2017 mokslo metai

Integruota geografijos pamoka

Pirmadienį III g klasės mokiniai, besimokantys geografiją, vyko į Laukuvos meteorologijos stotį bei susipažino su Šilalės rajono žymiomis vietomis. Integruotą geografijos pamoką organizavo geografijos mokytojas A. Dragūnas.

Skaityti daugiau...

"Bėgimas aplink Pajūrį 2016“, skirtas Lietuvos ir Zambijos vaikams paremti

Spalio 8 d. organizuotas jau tradiciniu tapęs 11-asis ,,Bėgimas aplink Pajūrį 2016”. Šio bėgimo metu buvo renkamos lėšos Zambijos ir Lietuvos vaikams paremti. Šia švente norima paskatinti ir priminti, kad reikia atkreipti dėmesį į sunkiau ir vargingiau gyvenančius vaikus, jiems padėti, gyventi sveikai, mylėti savo miestelį ir didžiuotis juo.

Skaityti daugiau...

Sniego gniūžtė jaunųjų šaulių veikloje

Rugsėjo 30 spalio 1 dienomis Tauragės 7 –osios rinktinės jaunieji šauliai bei svečiai iš Mažeikių Gabijos gimnazijos susirinko į Pajūrio 10-osios kuopos organizuojamą sąskrydį "Sniego gniūžtė jaunųjų šaulių veikloje". Šio sąskrydžio organizatorius ir iniciatorius - jaunųjų šaulių 10 kuopos vadas Algimantas Dragūnas.

Skaityti daugiau...

„Tyrėjų naktis 2016“ Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje

Šių metų rugsėjo 30 d. visos Europos valstybės šventė ,,Tyrėjų naktį”. Mūsų gimnazija, kaip ir kiekvienais metais, aktyviai dalyvavo šiame projekte. Nuoširdžiai džiaugiamės gimnazistų ir mokytojų aktyvumu. Šiemet organizavome įvairias veiklas ir renginius, kurių tikslas- populiarinti mokslą Lietuvoje, atskleisti tyrėjų darbo žavesį ir prasmę, parodyti, jog tai ir profesinio orientavimo priemonė.

Skaityti daugiau...

Kviečiame į tradicinį "Bėgimą aplink Pajūrį"

registracija