Get Adobe Flash player

2016-2017 mokslo metai

IV- asis greitųjų šachmatų turnyras

Šeštadienį, spalio 22 d., Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje vyko IV– asis greitųjų šachmatų turnyras Stanislovui Biržiškiui atminti.

Skaityti daugiau...

Vokiečių kalbos diena „Ö kaip vokiškai?“ gimnazijoje

okaipvokiskai

Pirmą kartą šalyje rengiama iniciatyva „Ö kaip vokiškai?“ sutelkė visą Lietuvą. Siekiant pristatyti Lietuvos žmonėms vokiečių kalbos žinių naudą ir galimybes, spalio 20 d. visoje šalyje vyko daugiau nei 200 renginių, kuriuos organizavo švietimo įstaigos, bibliotekos, miestų gidai, verslo įmonės ir kitos organizacijos.

Skaityti daugiau...

Greitųjų šachmatų turnyras Stanislovui Biržiškiui atminti

sachmatai birziskiui

Išvyka į "Studfestą“

Spalio 14 d. mes, Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos mokiniai, ankstyvą rytą išvykome į kasmetinę mokinių bei studentų konferenciją (festivalį) - STUDFESTĄ. Šios prailgusios kelionės nuotaikas užglaistė šešiolika motyvuojančių, įdomių ir naudingų pranešimų apie tai, kaip planuoti karjerą, pagal kokius kriterijus rinktis studijų kryptį ir ką jau galima padaryti ŠIANDIEN, kad būtum sėkmingesnis RYTOJ.

Skaityti daugiau...

Akcija "Padovanok kraujo ir išgelbėk 3 gyvybes"

Spalio 12 d. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje vyko neatlygintinos kraujo donorystės akcija "Padovanok kraujo ir išgelbėk 3 gyvybes“. Jos organizavimui pajėgas sutelkė VšĮ Nacionalinis kraujo centras bei gimnazijos III g klasės savanoriai ir auklėtoja.

Skaityti daugiau...