Get Adobe Flash player

2016-2017 mokslo metai

Konkursas Euroscola

Spalio 21d. mes, III-IVg kl. gimnazistai, dalyvavome kasmetiniame Euroscola konkurse. Šiemet jis vyko Klaipėdoje, I. Simonaitytės bibliotekoje.

Skaityti daugiau...

Pasaulinis projektas EQ CHILDREN'S DAY

Mūsų gimnazija prisijungė prie Pasaulinio projekto EQ CHILDREN'S DAY. Ši iniciatyva daugelyje šalių yra vykdoma nuo lapkričio 1 d. iki lapkričio 20 d. - Pasaulinės vaikų dienos minėjimo. EQ Children's Day iniciatyva yra skirta ugdyti vaikų ir suaugusiųjų socialinius emocinius įgūdžius.

Skaityti daugiau...

Metodinė diena ,,Kūrybinė mainų laboratorija“

Didžiausias mokytojo talentas yra sužadinti džiaugsmą atradimo ir mokymosi procese. (Fizikas Albertas Einšteinas)
Sparčiai lekiant mokslo metams, mūsų gimnazijos pradinių klasių mokytojos nesiliauja ieškoti kelių, kaip tobulinti ugdymo procesą, kad jis mokiniams būtų patrauklus. Be asmeninio tobulėjimo, seminarų, konferencijų  yra dar vienas tobulinimosi būdas -  gerosios patirties pasidalijimas, kuris yra labai efektyvus mokytojui tobulėti.

Skaityti daugiau...

Eurodebatai

Nugalėti scenos baimę, išmokti ir susipažinti su bendraminčiais, laimėti viešo kalbėjimo kursus, kelionę į Briuselį ir smagią vakarienę su Humoro klubas.

Skaityti daugiau...

Jaunieji šauliai pagerbė žuvusių partizanų atminimą

Artėja Vėlinės- visų mirusiųjų pagerbimo diena. Kaip ir kasmet, Pajūrio 10 kuopos jaunieji šauliai spalio 26 dieną aplankė žuvusių partizanų kapus Pažvėryje, Bikavėnuose, Spraudaičiuose.

Skaityti daugiau...