Get Adobe Flash player

2016-2017 mokslo metai

Vasaros pramogos Varnių regioniniame parke

Mokiniai jau seniai pamiršo paskutines šių mokslo metų pamokas, skambutį ir šurmulį pertraukų metu. Visi švenčia vasarą! Apie mokyklą tikrai nesisuka niekam mintys galvoje, bet va, būsimi devintokai birželio 20 d. rytą būriuojasi gimnazijos kiemelyje. Ką jie veiks? Ogi vyks į suplanuotą dviejų dienų ekskursiją po Žemaitiją!

Skaityti daugiau...

Mokslo pirmūnų pagerbimo edukacinė išvyka

Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje visada išskirtinis dėmesys mokslo pirmūnams. Kaip ir kiekvienais mokslo metais, taip ir šiemet, vyko 1 – IV g klasių mokslo pirmūnų pagerbimas.

Skaityti daugiau...

Pažintinė – edukacinė kelionė pirmūnams

Mūsų gimnazija džiaugiasi, kad turi gausų būrį  labai gerai ir puikiai besimokančių mokinukų. Gimnazija  pirmūnams dovanojo pažintinę – edukacinę kelionę.

Skaityti daugiau...

"Lik sveikas, Darželi!”

Skaisti pavasario saulutė ir kvepiantys alyvų žiedai tarytum byloja, kad atėjo metas atsisveikinti su darželiu.

Skaityti daugiau...

Seminaras, skirtas pamokos tobulinimui

 „Žmogus visą gyvenimą yra kelyje į žinių pasaulį. Vienintelis kelias – mokymasis... Vienam vaikui išmokyti reikia viso kaimo pastangų...“ (Vincas Tamašauskas)

Birželio 19 d. Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje vyko seminaras mokytojams „Aktyvių veiklų pamoka šiandien: nuo žinių iki kompetencijų personalizuojant, individualizuojant, diferencijuojant ir integruojant ugdymo praktiką“, kurį vedė Šiaulių Didždvario gimnazijos matematikos mokytojas ekspertas, švietimo konsultantas Vincas Tamašauskas.

Skaityti daugiau...