Get Adobe Flash player

2015-2016 mokslo metai

Gimnazijos mokiniams buvo pravesta naudinga bei įdomi paskaita

Šių metų vasario 24 dieną direktoriaus Juozo Žymančiaus iniciatyva Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje lankėsi labai garbūs ir nusipelnę svečiai: Romualdas Kozyrovičius, Rimvydas Jasinavičius, Vytas Navickas. Jie atstovavo Lietuvos Edukologijos ir Mykolo Romerio universitetams. Svečius į gimnaziją atlydėjo gimnazijos rėmėjas Jonas Biržiškis. Gimnazijos mokiniams buvo pravesta naudinga bei įdomi paskaita.

Skaityti daugiau...

Edukacinė išvyka „Naktis su pasaka“

Ar ne smagu mintimis nuskristi į pasakų pasaulį?! Ten, kur milžinai ir nykštukai. Ten, kur žvėrys kalba ir elgiasi kaip žmonės. Ten, kur tiesa visuomet nugali melą, išmintis – jėgą, drąsa ir meilė – niekšybę.

Skaityti daugiau...

Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena

Kovo 11-oji – viena iš  svarbiausių  dienų Lietuvai. Tai lietuvių kovų už nepriklausomybę, už gimtąją kalbą, už savarankiškumo  įteisinimą diena. Ją sutikdami džiaugiamės, kad niekas netrukdo kalbėti ir rašyti, skaityti ir dainuoti lietuviškai. Džiaugiamės, kad gyvename laisvoje Tėvynėje.

Skaityti daugiau...

Kovo 11 –ąją paminėjome sportiškai

Kovo 11 –ąją, Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną, pradinukai paminėjo sportiškai. Visos klasės dalyvavo linksmosiose estafetėse, stengėsi kuo greičiau, tiksliau įveikti rungtis.  Svarbios buvo ne tik fizinės mūsų savybės, bet ir gebėjimas susitarti, atsakomybė už komandą.

Skaityti daugiau...

Klaipėda – studentų uostas ,,STUDIJŲ REGATA’16“

Kovo 4 dieną, lydimi gimnazijos socialinės pedagogės Jurgitos Rumšienės, išvykome į Klaipėdos „Kultūros fabrike“ vykusį renginį „Klaipėda – studentų uostas. STUDIJŲ REGATA’16“. Šio renginio tikslas  – pakviesti Vakarų Lietuvos moksleivius mokytis, studijuoti, siekti karjeros ir kurti savo gyvenimą Klaipėdoje. O mūsų tikslas buvo pasižvalgyti po aukštąsias ir profesines Klaipėdos mokyklas, pasiklausyti įdomių paskaitų, vienaip ar kitaip susijusių su Klaipėda.

Skaityti daugiau...

LR Seimo narės Vilijos Aleknaitės-Abramikienės sveikinimas

abramikiene kovo11