Get Adobe Flash player

2015-2016 mokslo metai

"Dainų dainelė 2016"

Kovo 22 d. vyko Lietuvos vaikų ir moksleivių televizijos konkurso „Dainų dainelė” ketvirtasis etapas. Tai vienas unikaliausių, daugiausiai dalyvių pritraukiančių, ilgametes tradicijas turinčių ir tęsiančių šalies muzikinių renginių. Patekti į šį etapą – ko gero, didžiausias visų dalyvių ir jų  tėvelių noras.

Labai nuoširdžiai džiaugiamės, kad tarp geriausių mūsų regiono jaunųjų dainininkų yra ir mūsų gimnazijos mokinės Skaiva Giedraitytė ir Ieva Krušaitė. Skaiva tik šiais mokslo metais pradėjo mokytis Šilalės meno mokyklos Pajūrio chorinio dainavimo klasėje. Ją moko muzikos mokytoja Rasa Ramanauskienė. Ieva solinio dainavimo mokosi Šilalės meno mokykloje (vadovas Kornelijus Pukinskis).

Sveikiname Skaivą ir Ievą, sėkmingai debiutavusias LRT konkurse! Transliaciją per LRT televiziją kviečiame žiūrėti kovo 28 d. 10.40 - 12.20 val.

Tikimės, kad  nuoširdžiai ir aktyviai palaikysite Skaivą ir Ievą balsuodami internetiniame tinklalapyje http://dainudainele.lt/.

Daugiausiai balsų surinkusiems atlikėjams bus įteiktas žiūrovų simpatijų prizas.

 

galerija

 

Konkurso „Gailestingumo darbai“ nugalėtojų apdovanojimai

Balandžio 8 dieną Šilalės kultūros centre vyko piešinių konkurso „Gailestingumo darbai“ nugalėtojų apdovanojimai. Šiame konkurse dalyvavo 10 mūsų gimnazijos mokinių iš įvairių klasių.

Skaityti daugiau...

Iš jaunųjų šaulių asamblėjos sugrįžus

Kaip ir kitos dvi dešimtys jaunųjų šaulių iš Lietuvos rinktinių, taip ir aš, Giedrė Dargevičiūtė,  bei mano kuopos draugė Urtė Būdvytytė buvome pakviestos į neeilinį jaunųjų šaulių susibūrimą. Šis susibūrimas – tai studentų šaulių korporacijos SAJA organizuota jaunųjų šaulių asamblėja, vykusi balandžio 2-3 dienomis.

Skaityti daugiau...

Atvirų durų diena LCC universitete

LCC tarptautinis universitetas – privatus Klaipėdoje esantis universitetas, kurį 1991 m. įsteigė Lietuvos, Kanados ir JAV fondai kaip krikščioniškąjį koledžą. Jau 2000 m. jam buvo suteiktas universiteto pavadinimas. Universitetas vykdo šešias bakalauro studijų programas (tarptautinio verslo administravimas, anglų kalba ir literatūra, psichologija, evangeliškoji teologija, šiuolaikinė komunikacija ir tarptautinių santykių ir vystymo studijos) bei dvi magistro studijų programas (užsienio kalbų mokymas ir tarptautinė vadyba).

Skaityti daugiau...

Informacija apie standartizuotus testus 2016 m.

Mieli Tėveliai, Globėjai,

Nuo balandžio 19 d. iki gegužės 6 d. gimnazijoje bus vykdomi diagnostiniai ir standartizuoti testai 2, 4, 6 ir 8 klasių mokiniams. Antrokai atliks rašymo, skaitymo ir matematikos testus, ketvirtokai - skaitymo, rašymo, matematikos ir pasaulio pažinimo.

Skaityti daugiau...

Gimnastikos čempionatas Šilalėje

Kovo 18 dieną Šilalės Dariaus ir Girėno progimnazijoje vyko vaikų, jaunimo ir suaugusiųjų šokio fiesta-konkursas „Gimnastikos čempionatas 2016“. Tai jau antrasis toks renginys ne tik Šilalės rajone, bet ir Tauragės regione, kurį organizavo Šilalės sporto klubo „Adijus“ šokio studijos „Salto“ vadovė Aušra Danisevičienė.

Skaityti daugiau...