Get Adobe Flash player

2015-2016 mokslo metai

Jaunieji šauliai akcijoje „Darom 2016“

Kaip ir visa Lietuva, 36 Pajūrio 10 kuopos jaunieji šauliai įsijungė į akciją „Darom 2016“.  Pajūrio seniūnijos seniūnės Romos Vesčiūnienės paskatinti, jaunieji šauliai nutarė sutvarkyti Pakisio piliakalnį- senesnių Pajūrio gyventojų labai mėgiamą vietą, kurioje vykdavo šventės, įvairūs susibūrimai.

Skaityti daugiau...

Atvirų durų diena Tenenių pagrindinės mokyklos mokiniams

2016 m. balandžio 8 dieną mūsų gimnazijoje įvyko atvirų durų diena Tenenių pagrindinės mokyklos 4 – 8 klasių mokiniams ir jų auklėtojoms. Susitikimo pradžioje sveikinimo žodį tarė Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos direktorius Juozas Žymančius ir mokinių prezidentas  Aurimas Tiriūna.

Skaityti daugiau...

Evakuacijos pratybos gimnazijoje

 galerija

Kūrybinės kino dirbtuvės Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje

Balandžio 13 ir 14 dienos mums, aštuntos klasės mokiniams, buvo ypatingos: tai dvi dienas trukęs nuostabių patirčių metas. Mes buvome viena iš dešimties atrinktų grupių, kurios dalyvavo kūrybinėse kino dirbtuvėse. Į mūsų gimnaziją atvyko du nuostabūs režisieriai - mokytojai – Maratas ir Andrius. Abu linksmi, draugiški, kūrybiški, išmanantys savo sritį ir negailintys mums patarimų. Jie labai greitai ,,palenkė“ mus į savo pusę.

Skaityti daugiau...

"Savanorystė. Kas tai?"

 galerija

Akcija "Planuok karjerą atsakingai"

Šilalės Jaunimo darbo centras kiekvieną pavasarį kviečia mokinius aktyviai dalyvauti renginių akcijoje „Planuok karjerą atsakingai“, kurios tikslas – orientuoti jaunuolius įgyti paklausias profesijas, supažindinti su situacija darbo rinkoje ir skatinti planuoti savo karjerą.

Skaityti daugiau...