Get Adobe Flash player

2015-2016 mokslo metai

Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos jaunesniosios kartos XIII sąskrydis

Gegužės 7 dieną Pajūrio 10 – osios kuopos jaunieji šauliai kartu su vadu Algimantu Dragūnu vyko į Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos jaunesniosios kartos XIII sąskrydį, kuris vyko Ariogaloje. Šventė prasidėjo Ariogalos Šv. Arkangelo Mykolo bažnyčioje. Po mišių buvo iškilminga eisena į Dubysos slėnį. Žygiavome grojant Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų orkestrui.

Skaityti daugiau...

Atrankinės jaunųjų šaulių žaidynės

Balandžio 28 dieną Pajūrio 10 - osios kuopos jaunieji šauliai kartu su vadu Algimantu Dragūnu vyko į atrankines žaidynes, kurios vyko Tauragėje.  Žaidynėse vyko įvairios rungtys: šaudymas iš pneumatinio ir mažo kalibro šautuvo, vasaros biatlonas, kliūčių ruožas ir virvės traukimas.

Skaityti daugiau...

Gyvos muzikos ir poezijos vakaras „Sielai“

„Ko reikia žmogaus sielai?“ – šiuo klausimu buvo pradėtas  balandžio 29 d. vakarą gimnazijoje organizuotas gyvos muzikos ir poezijos vakaras. Viso vakaro metu padedant Filosofui (Giedrius Jokubauskas) ir Mokinei (Aistė Vaitiekutė) žiūrovai ir renginio  dalyviai ieškojo atsakymo į šį ramybės neduodantį klausimą. Besiklausydami išmintingų Filosofo žodžių,  supratome, kad žmogaus sielai reikia tik keleto dalykų.

Skaityti daugiau...

Europos egzaminas – iššūkis su šypsena

Gegužės 9 – oji- ypatinga diena. Šią dieną švenčiama Europos diena – kasmetinė tarptautinė šventė, simbolizuojanti Europos taiką ir vienybę. Šiais metais gimnazija prisijungė prie iniciatyvos ir šventė šią dieną dalyvaudama „Europos egzamine“.

Skaityti daugiau...

Kvietimas į vakaronę

kvietimasvakaron

Pamokėlė miškelyje

Pirmadienį, per pasaulio pažinimo pamoką, aptarę temą ,,Kaip įdomu stebėti gamtą?“, nusprendėme surengti išvyką į miškelį. Tad visi 1b klasės mokinukai su nekantrumu laukėme kitos pasaulio pažinimo pamokos.

Skaityti daugiau...