Get Adobe Flash player

2015-2016 mokslo metai

"Aktyvaus piliečio formulė”. Susitikimas su Audriumi

Ilgai lauktas susitikimas su ,,Aktyvaus piliečio formulė” kūrybiniu agentu Audriumi po įsimintino ir įspūdingo projekto, nuostabaus laiko praleidimo, pagaliau įvyko! Šių metų rugsėjo 25 dieną susitikome su  Audriumi ir smagiai bei naudingai praleidome laiką. 

Skaityti daugiau...

Komanda ,,Amigos“ Europos kalbų dienos viktorinoje

Rugsėjo 25 dieną aš, Dovilė Skierytė, su klasės draugais Albertu Pociumi, Renata Girskyte, Deimante Rimkute, Gabriele Drūkteinyte, Gabija Breiteryte ir anglų kalbos mokytoja Irena Linkyte vykome į Šilalės Simono Gaudėšiaus gimnaziją, kurioje vyko Europos kalbų dienai skirta viktorina.

Skaityti daugiau...

Ikimokyklinukų Judėjimo savaitės eilėraštis

Stanislovo Biržiškio
Gimnazijoj mus rasit.
Darželio čia tik dvi
Grupelės gražios.

Skaityti daugiau...

Sveikiname Ig klasės mokinę Deimantę Rimkutę

Sveikiname Ig klasės mokinę Deimantę Rimkutę , dalyvavusią  vertimų ir iliustracijų projekte „Tavo žvilgsnis“  ir laimėjusią kelionę į Vokietiją (Veimarą ir Leipcigą)!

Jaunųjų šaulių sąskrydis Pajūryje

Rugsėjo 18-19 dienomis 107 Tauragės rinktinės jaunieji šauliai susirinko į Pajūrio 10-osios kuopos organizuojamą sąskrydį Pajūrio rekreacinėje zonoje, šalia Jūros upės.

Skaityti daugiau...

Judėjimo savaitė

Rugsėjo  21 - 27 d. Judėjimo savaitės renginiai, kurių metu negali būti pasyvus, išjudino visus Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos priešmokyklinio ugdymo grupės ugdytinius, pradinių klasių mokinius ir jų mokytojas.

Skaityti daugiau...