Get Adobe Flash player

2015-2016 mokslo metai

Mokytojų diena

Mokytojų diena- tai vienintelė diena metuose, kai mūsų taip mylimi mokytojai, auklėtojai gali tiesiog atsikvėpti ir, nesijaudindami dėl nieko, smagiai praleisti dieną. Šiemet ir mums, abiturientams, teko pabūti mokytojais. Sutramdyti neklaužadas ir perduoti savo sukauptas žinias jaunesniems, surengti gražų renginį mokytojams, atsidėkojant jiems už viską,- šios dienos abiturientų uždavinys.

Skaityti daugiau...

Sveikinimai Mokytojų dienos proga

lr prezidente milda petrauskiene sveikinimas mokytojams
mokiniu tarybos

 progimnazijos

obelynas

 silales muziejus

policijos komisariatas

gelbekit vaikus

 

 

Turizmo diena gimnazijoje

Rugsėjo 27-ą dieną minima Pasaulinė turizmo diena. Gimnazijos dienotvarkėje ši diena buvo nukelta į 29-ą dieną, antradienį. Tai leido visam gimnazijos kolektyvui kartu aktyviai praleisti dieną Pajūrio rekreacinėje zonoje.

Skaityti daugiau...

Konstitucijos egzaminas šiemet sulaukė ypatingo dėmesio

Rugsėjo pabaiga atnešė net tik pageltusius rudens lapus, subjurusius orus, tačiau ir ypatingą pilietiškumo dovaną – Konstitucijos egzaminą. Šis egzaminas -  puiki proga piliečiams atsiversti svarbiausią šalies įstatymą, dar kartą prisiminti savo teises, o kartu ir pareigas. Taigi rugsėjo 29 d., 9 val., visoje gimnazijoje skambėjo Konstitucijos citatos. Suvieniję jėgas istorijos mokytojai V. Kazlauskis ir V. Gudaitė supažindino mokinius su egzamino tvarka. Išdalinus užduočių lapus, prasidėjo darbas.

Skaityti daugiau...

„Tyrėjų naktis 2015“

Rugsėjo 25 d. grupė II ir III g klasių mokinių dalyvavo renginyje  – „Tyrėjų naktis 2015“. Praeitais metais vykome į Klaipėdoje vykusius reginius, šiemet į KTU. ,,Tyrėjų naktis“ – tai įspūdingas gyvybės ir entuziazmo bei mokslo naujovių kupinas renginys, kurio tikslas – kuo įdomesniais, novatoriškesniais būdais visus norinčius ir besidominčius supažindinti su mokslo pasauliu ar tiesiog leisti žvilgtelti per petį laboratorijos darbuotojui.

Skaityti daugiau...