Get Adobe Flash player

2015-2016 mokslo metai

Rudenėli, labas!

Po langais iš ryto
Obuolių prikrito,
Gelsta klevo lapas
Rudenėli, labas!

Labas rudenėliui tarė ir Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos ikimokyklinio ugdymo „Meškučių“ grupė. Tai pirmoji tokia ikimokyklinukų šventė. Jai vaikai buvo ruošiami jau nuo rugsėjo vidurio. Galbūt todėl, likus porai savaičių iki šventės, vaikai eilėraštukus deklamuodavo ne tik žaisdami, ruošdamiesi pietauti, bet ir eidami  miegoti.

Skaityti daugiau...

Greitųjų šachmatų turnyras Stanislovui Biržiškiui atminti


galerija

Nauja mokymo priemonė – sferinis kinas

Spalio 23 dieną gimnazijoje lankėsi sferinis kino teatras – naujas netradicinis mokymosi būdas, kai  visa naudinga informacija pateikiama efektingais vaizdais ir garso efektais.

Skaityti daugiau...

Saviugdos valandėlė

Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje nuo 2013 metų vyksta mokytojų saviugdos vakarai, popietės.2015 m. spalio 22 dieną po pamokų informacinių technologijų kabinete įvyko saviugdos valandėlė, kurios tema susijusi su alfa kartos vaikų pažinimu ir ugdymo metodika.

Skaityti daugiau...

Gimnazistai konferencijoje "Studfestas"

Spalio 21 dieną, kartu su II-IV g klasių mokiniais, direktoriaus pavaduotoja ugdymui R. Rimkute ir socialine pedagoge J. Rumšiene išvykome į Vilniuje organizuotą vienos dienos konferenciją būsimiems studentams - ,,Studfestą".

Skaityti daugiau...

Jaunųjų šaulių sąskrydis „Raudonoji šaulių naktis“

Spalio 15-16 dienomis Pajūrio 10-osios kuopos jaunieji šauliai, lydimi kuopos vado Algimanto Dragūno, patraukė į Jurbarko rajone esančią Raudonės pilį. Ten 9 jaunieji šauliai: Giedrė Dargevičiūtė, Urtė Būdvytytė, Simonas Mazrimas, Eitautas Rupšys, Giedrius Jokubauskas, Ernestas Rumšas, Aistis Olendra, Dovilė Skierytė bei Paulius Pocius - dalyvavo Jurbarko jaunųjų šaulių organizuotame Tauragės apskrities sąskrydyje „Raudonoji šaulių naktis“.

Skaityti daugiau...