Get Adobe Flash player

2015-2016 mokslo metai

Erasmus + programos projekto “ Yes for traditional dishes – no more obesity“ pirmasis šalių –partnerių susitikimas Ispanijoje

smpf  erasmus

Lapkričio 2-8 dienomis Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos direktorius Juozas Žymančius, direktoriaus pavaduotoja ugdymui Regina Rimkutė bei mokytojos Kristina Katauskaitė ir Diana Rupšienė dalyvavo pirmajame Erasmus + programos bendrojo ugdymo sektoriaus tarpmokyklinės strateginės partnerystės projekto susitikime Ispanijoje. Tarptautinio projekto tema – sveikas tradicinis maistas ir aktyvus gyvenimo būdas. Į susitikimą atvyko projekto dalyviai -  partneriai iš Čekijos, Vengrijos, Turkijos ir Lenkijos.

Skaityti daugiau...

Nuoširdžiai sveikiname

Nuoširdžiai sveikiname EIMANTĄ KAČINĄ, 1b klasės mokinį, Aplinkosauginio projekto ,,Žalia vasara“ 1-4 klasių mokinių grupės nugalėtoją.

balionaibalionaibalionaibalionaibalionai

Įspūžiai, sugrįžus iš parodos "Mokykla 2015"

Šiemet, lapkričio 6-7 dienomis, kaip ir praėjusius penkerius metus, Vilniuje,  Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“, vyko mokytojams, mokiniams bei  jų tėvams skirta paroda "Mokykla 2015". Žinoma, šio puikaus renginio nepraleidome ir mes, Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos mokiniai. Kartu su mumis, mokiniais, važiavo ir keturios mūsų gimnazijos  mokytojos (pradinių klasių mokytoja D.Dainauskienė, anglų kalbos mokytoja R. Štėrienė, lietuvių kalbos mokytoja  I. Tverijonienė bei gimnazijos psichologė Orinta Butkutė).

Skaityti daugiau...

Įteikti prizai piešinių konkurso nugalėtojams

UAB Tauragės regiono atliekų tvarkymo centras jau kelinti metai iš eilės prisideda prie VšĮ „Idėjos sėkmei“ organizuojamo aplinkosauginio projekto, kurio metu išleidžiamos informacinės knygutės apie atliekų tvarkymą įvairaus mokyklinio amžiaus vaikams. Šiais metais Tauragės regioną pasiekė 3000 vnt. knygučių apie kompostavimą „Žalia vasara“,skirtų 1-3 klasių mokinukams. Plačiau...

Dviračių žygis žuvusiems partizanams atminti

Spalio 22 dieną mes, Pajūrio 10-osios kuopos jaunieji šauliai, lydimi kuopos vado Algimanto Dragūno, kaip ir kasmet, lankėme paminklus, skirtus žuvusiems partizanams.

Skaityti daugiau...

Saviugdos seminaras

Žmogaus esybės gelmėse snaudžia jėgos... Jis apstulbtų, jei tik žinotų, kaip jos gali pakeisti jo gyvenimą. – ORISON SWEET MARDEN (amerikiečių rašytojas ir gydytojas)

Kad pažadintume šias mumyse slypinčias jėgas, susiruošėme į saviugdos seminarą „Bendravimas ir bendradarbiavimas. Kaip pasiekti savo tikslų net tada, kai (ne)siseka. Pasitikėjimas savimi“ Palangoje, kurį vedė daugelio asmenybės tobulėjimo programų autorius, UAB „Saviugdos mokykla“ savininkas ir direktorius Donatas Brikas.

Skaityti daugiau...