Get Adobe Flash player

2015-2016 mokslo metai

„Atverkime duris vasarai“

atverkime duris vasarai

Linksmoji vasaros stovykla Kurtuvėnuose

Birželis ne tik atostogų, bet ir smagių stovyklų metas. Šiais metais tradiciškai su vyresniųjų klasių mokiniais stovyklauti vykome į Šiaulių apskrityje esantį Kurtuvėnų regioninį parką.

Skaityti daugiau...

Lik sveikas, Darželi!

Basakojė vaikystė jau bėga
Siauručiu takučiu pro mane.
Nusinešdama pasakų glėbį
Ir vaikystės gražias svajones.

Nenumaldomai atėjo diena, kai penkiolika ,,Meškučių“ grupės ugdytinių turi atsisveikinti su darželiu. 2016 – 06 – 09 į gimnazijos aktų salę susirinko tėveliai, svečiai ir darželio darbuotojai.

Skaityti daugiau...

Vasaros mokyklėlė būsimiems priešmokyklinukams ir pirmokams

Birželio 8 dieną į gimnaziją su tėveliais rinkosi būsimieji pirmokėliai ir priešmokyklinukai. Juos pasitiko direktoriaus pavaduotoja ugdymui Regina Rimkutė, mokytojos Jolita Vydmantienė ir Loreta Gedeikienė.

Skaityti daugiau...

LŠS LDK Kęstučio šaulių 7 rinktinės jaunųjų šaulių dienos stovykla

Birželio 6 – 10  dienomis Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje vyko jaunųjų šaulių dienos stovykla, kurią organizavo Pajūrio 10 – osios kuopos jaunųjų šaulių vadas Algimantas Dragūnas ir socialinė pedagogė Jurgita Rumšienė. Pirmiausia buvome supažindinti su saugaus elgesio instruktažu. Dar kartą turėjome galimybę suprasti, kad esame atsakingi tiek už savo, tiek už draugo gyvybę. Išklausę instruktažą, susiskirstėme į tris būrius: pirmo būrio vadas – Simas Mazrimas, antro – Eitautas Rupšys, o trečio – Dovilė Skierytė.

Skaityti daugiau...

Pradinukai stovykloje "Pajūrio vasarotojai"

 galerija