Get Adobe Flash player

2014_15 naujienos

Įspūdžiai iš Vilniaus knygų mugės sugrįžus

Vykti į Vilniaus knygų mugę, organizuotą šeštą kartą, jau išties tapo mūsų, Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos, tradicija. Kasmet, vasario mėn., šeštadienį, anksti ryte, išjudame mokykliniu autobusu iš mūsų mylimos gimnazijos kiemo ir traukiame su daina į sostinę. Nors ankstus rytinis kėlimasis yra viena iš pagrindinių problemų, tačiau dar nėra tekę pasigailėti išsibudinus dėl šios kelionės. Nors kelias į Vilnių tolimas, bet vykstant kartu su maloniais, šiltais žmonėmis, niekada neprailgsta. 

Skaityti daugiau...

Piešinių konkurso „Tegul meilė Lietuvos dega mūsų širdyse“ 1 vietos laimėtoja- 5a klasės mokinė Rugilė Daukšytė

Vytauto Didžiojo karo muziejus Lietuvos Valstybės atkūrimo dienos proga organizavo tarptautinį piešinių konkursą „Tegul meilė Lietuvos dega mūsų širdyse”. Viso pasaulio lietuviai galėjo sveikinti Lietuvą su gimtadieniu.

Skaityti daugiau...

"Šimtas dienų saloje"

Vasario 20 dieną gimnazijos abiturientai po „avarinio“ lėktuvo nusileidimo pateko į Šimto dienų salą. Juos pasitiko tropikų salos gyventojai (III g klasės mokiniai). Gimnazijos aktų salė dvelkė atogrąžų karščiu. Vietos „aborigenai“ pažadėjo abiturientams, kad jie patirs gerų emocijų Šimto dienų saloje.

Skaityti daugiau...

LTeam olimpinis žiemos festivalis Druskininkuose

Vasario 14 dieną Druskininkuose vyko LTeam olimpinis žiemos festivalis. Varžybų programoje tarp daugybės rungčių buvo ir orientavimosi  sporto varžybos. Kadangi šiemet žiema sniego pagailėjo, varžybos buvo vykdomos be slidžių, bėgte. Šiose varžybose puikiai sezoną pradėjo mūsų stipriausi jauniai.

Skaityti daugiau...

"Sniego gniūžte", kaip laikais?

Pavargę nuo mokyklos šurmulio, Tenenių pagrindinės mokyklos ir Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos mokiniai vasario 7-8 dienomis skubėjo į Tauragės ,,Šaltinio“ progimnaziją, kurioje buvo organizuojama dviejų dienų stovykla „Sniego gniūžtė“. Draugišką pabuvimą organizavo progimnazijoje dirbanti socialinė pedagogė Jolanta Daugalienė ir jos ,,gniūžtukų“ komanda. Stovykloje dalyvavo apie 60 mokinių iš Tauragės ,,Žalgirių“, ,,Versmės“, Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijų bei Tauragės ,,Šaltinio“ progimnazijos ir Tenenių pagrindinės mokyklos. Stovykla buvo pradėta tradiciniu šūkiu „Sniego gniūžte, kaip laikais?...“

Skaityti daugiau...