Get Adobe Flash player

2014_15 naujienos

Atvirų durų diena Tauragės apskrities vyriausiame policijos komisariate

Kovo 5-ąją mūsų gimnazijos III – IV g klasių mokiniai kartu su socialine pedagoge R. Rimkute vyko į Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato organizuojamą Atvirų durų dienos renginį.

Skaityti daugiau...

Sferinis kinas gimnazijoje

Kovo 4 d. gimnazijos aktų salės scenoje įsikūręs 3 m aukščio kupolas žadino mokinių smalsumą. Pasirodo, čia buvo įsikūręs sferinis kinas. Renginys organizuotas siekiant skatinti jaunimą domėtis naujovėmis, įvairiais reiškiniais, kurie supa mus ir mūsų visatą, taip pat neatsilikti nuo sparčiai tobulėjančių technologijų visame pasaulyje. Taip pat norėjome netradiciniu mokomuoju būdu skleisti jaunimui naują supratimą apie mus supančias visatas, naujus atradimus ir suteikti galimybę visa tai išvysti kitomis akimis, padėti nusikelti į kitas planetas ir suvokti, kaip viskas atrodo iš arti.

Skaityti daugiau...

Iniacityva „Lietuvai ir man“

 lietuvaiirman

Mūsų Nepriklausomybei – jau dvidešimt penkeri! Šia proga paskutinę vasario savaitę visus mokinius, mokytojus ir tėvelius kvietėme įsitraukti į akciją „Lietuvai ir man“ ir pinti trispalves apyrankes, vieną – sau, o vieną – Lietuvai dovanų!

Skaityti daugiau...

Išvyka į tarptautinę mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodą „Studijos 2015“

Š. m. vasario 6 d. III – IV gimnazijos klasės mokiniai, lydimi klasės auklėtojos Jurgitos Girčienės ir socialinės pedagogės Reginos Rimkutės, vyko į profesinio veiklinimo pažintinį vizitą, į tarptautinę mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodą „Studijos 2015“ Litexpo parodų ir kongresų centre.

Skaityti daugiau...

Susitikimas su dr. Vyteniu Almonaičiu

su almonaiciu