Get Adobe Flash player

2014_15 naujienos

Šaulių meno kolektyvų apžiūra

Balandžio 19 dieną Urtė Būdvytytė, Robertas Matevičius, Deimantė Deduraitė, Julius Žygaitis dalyvavo Lietuvos šaulių sąjungos meno kolektyvų apžiūroje Tauragėje.

Skaityti daugiau...

"Pasimatuok profesiją”

Mokiniams yra įvairių būdų susipažinti su profesijomis. Vienas iš jų – dalyvauti profesinio veiklinimo vizituose. Balandžio 9 d. į tokį vizitą, kuris buvo finansuojamas Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro lėšomis, leidosi Pajūrio Stanislovo Biržiškio, Kvėdarnos Kazimiero Jauniaus gimnazijų ir Šilalės suaugusiųjų mokyklos mokiniai.

Skaityti daugiau...

Lietuvos mokinių technologijų olimpiados šalies etapas

2015 m. balandžio 8-9 dienomis Kaune vyko Lietuvos mokinių technologijų olimpiada, kurią jau aštuntąjį kartą buvo patikėta organizuoti Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centrui. Olimpiados tema buvo „Po kūrėjo delnu…”, tad iš visos šalies į Kauną sugužėję talentingiausi mokiniai dvi dienas dirbo ir pristatinėjo savo darbus, stengdamiesi pademonstruoti išradingumą bei įprasminti jiems pasiūlytą temą.

Skaityti daugiau...

Tarpzoninės 3x3 krepšinio varžybos

Kovo 27 dieną Kretingos rajono Vydmantų gimnazijos sporto salėje vyko 2014/2015 mokslo metų Lietuvos mokinių Olimpinio festivalio kaimo vietovių mokyklų merginų (gimusių 1998 metų ir jaunesnių) krepšinio 3x3 tarpzoninės varžybos.

Skaityti daugiau...

Sveikiname su Šv. Velykomis!

su velykomis2015