Get Adobe Flash player

2014_15 naujienos

"Apskritasis stalas" gimnazijoje

instagram-5-512

Akcija “Dalinuosi su Ukrainos vaikais”

Šilalės r. Pajūrio Stanizlovo Biržiškio gimnazijos bendruomenė - akcijos “Dalinuosi su Ukrainos vaikais” dalyvė.
Nuoširdžiai dėkojame mūsų bendruomenei už paaukotus pinigėlius. Jūsų dėka Urkainos vaikams nupirkome rankšuosčių, vaikiškų kepurių, kojinių, pirštinių ir šiltų pėdkelnių.
Dėkojame parduotuvės “Tėviškė” savininkei Ilonai Daukšienei už prekėms suteiktą nuolaidą.
Šilalės rajone surinkta parama Tarptautinės programos “Mėlyna ir geltona” (Blue and yellow) savanorių iniciatyva kartu su kita humanitarine pagalba artimiausiu metu bus nugabenta į Ukrainą.

Dėkojame už Jūsų gerumą!

Lietuvos šaulių sąjungos atkūrimo 25-mečio minėjimas Kelmėje

Rugsėjo 20-osios ankstyvą rytą mes, Pajūrio 10 kuopos jaunieji šauliai, lydimi kuopos vado A. Dragūno, išvykome į LŠS atkūrimo 25-mečio minėjimo sąskrydį Kelmėje. Į šį renginį susirinko visos Lietuvos šaulių sąjungos rinktinės, kurių yra net 10. Taip pat renginyje dalyvavo garbingi svečiai iš LR Seimo, Lietuvos šaulių studentų korporacija "SAJA", šauliai veteranai bei LŠS vadas, atsargos pulkininkas leitenantas Liudas Gumbinas.

Skaityti daugiau...

Dėl dalyvavimo akcijoje "Dalinuosi su Ukrainos vaikais"

dalinuosisuukrainosvaikais

Žygis “Dragūnų keliais“

Praėjusį šeštadienį Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos komanda leidosi į pajūrio grožiu alsuojantį pėsčiųjų žygį ,,Dragūnų keliais“ Baltijos krantais. Tai vienintelis visuomeninis pėsčiųjų žygis Lietuvoje, leidžiantis pažinti, pamatyti ir pajausti Baltijos jūros pakrantės gamtą ir paveldą.

Skaityti daugiau...