Get Adobe Flash player

2014_15 naujienos

Veiksmo diena „Jaunimas savivaldybėje“

Spalio 10 d. dalyvavome veiksmo dienoje „Jaunimas savivaldybėje“, kurią rengė ŠRVJOS AS. Į šį projektą patekome atrankos būdu. Pildydami anketas turėjome pasirinkti labiausiai dominantį savivaldybės skyrių.  Mūsų pasirinktos sritys  buvo Teisės ir viešosios tvarkos skyrius bei Centralizuotas vidaus audito skyrius.

Skaityti daugiau...

Rudenėlio šventė

Spalio 10 d., penktadienį, į Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos ikimokyklinio ugdymo skyriaus „Meškučių“ grupę  rinkosi  vaikučiai kaip ir kiekvieną dieną. Tačiau tądien jų nuotaika buvo ypatingai gera, nes jų laukė  Rudenėlio šventė. Net akys raibo nuo kompozicijų iš daržovių ir vaisių, kurias ikimokyklinukai padarė kartu su tėveliais. Ir auklėtojos, ir vaikučiai džiaugėsi eksponatų įvairove, dalinosi įspūdžiais.

Skaityti daugiau...

Karinės pratybos Šilalėje "Piktas lokys"

Rugsėjo 26-28 dienomis Šilalėje vyko taktinės karinės ir ekstremalių situacijų valdymo ginkluoto konflikto metu pratybos, kuriose dalyvavo apie 500 karių ir apie 50 LDK Kęstučio 7-osios rinktinės jaunųjų šaulių, iš kurių net 9 Pajūrio 10-osios kuopos šauliai.

Skaityti daugiau...

Netradicinė vakaronė

netradicine vakarone

„Lietuvos tūkstantmečio vaikai“

Spalio 2 d. 7 klasės mokinė Emilija Pociūtė dalyvavo laidos ,,Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ filmavime. Ją palaikyti vyko jos klasės draugės ir auklėtoja Diana Rupšienė.

Skaityti daugiau...