Get Adobe Flash player

2014_15 naujienos

Prevencinė programa "Augu sveikas" subūrė bendraamžius bendrai veiklai

Spalio 24 d. mes, 7 klasės mokiniai, buvome maloniai pakviesti pasisvečiuoti Tenenių pagrindinėje mokykloje ir dalyvauti prevencinėje programoje ,,Augu sveikas“. Be mūsų čia dar svečiavosi Pagramančio pagrindinės mokyklos mokiniai.

Skaityti daugiau...

Atidengta atkurta partizanų žeminė

Spalio 18 d. Pagramančio regioniniame parke, Didkiemio seniūnijoje, atidengta rekonstruota partizanų žeminė, kurią rekonstruoti padėjo ir mūsų gimnazijos jaunieji šauliai.

Skaityti daugiau...

Reklamos, viešųjų ryšių, rinkodaros specialisto iš Vilniaus viešnagė gimnazijoje

Spalio 16 d. gimnazijoje viešėjo Simonas Jatkonis - reklamos, viešųjų ryšių, rinkodaros specialistas iš Vilniaus, kuris II-IVg klasių mokiniams skaitė paskaitą ,,Žvilgsnis į žiniasklaidą". Į gimnaziją svečias atvyko pakviestas labdaros ir paramos fondo "Auginame ateitį" vieno iš vadovų Tado Bojarsko iniciatyva.

Skaityti daugiau...

Kitoks penktadienis Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje

Spalio 17-osios vakaro laukė visi Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos bendruomenės nariai. Mokinių ir gimnazijos tarybos tą vakarą sukvietė visus, norinčius linksmai ir turiningai praleisti laiką, nes buvo parengusios netgi tris veiklas – „Fotomedžioklę“, „Proto mūšį“ ir filmų peržiūrą. Gausus tėvų, mokinių ir mokytojų dalyvavimas rodė didžiulį susidomėjimą minėtais renginiais.

Skaityti daugiau...

Bėgimas aplink Pajūrį 2014

Tradiciškai spalio mėnesio pradžioje Pajūrio miestelyje vyksta bėgimas miestelio gatvėmis. Nuo 2006 metų gyvuoja šis bėgimas ir jau tapo tradiciniu. Šis bėgimas įtrauktas į Lietuvos bėgimo mėgėjų asociacijos kalendorių, renginys įtrauktas ir į LKSKA „Nemunas“ organizuojamą akciją „Move Week 2014“. Šis, devintasis bėgimas, išsiskyrė tuo, kad starto ir finišo vieta buvo prie Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos.

Skaityti daugiau...