Get Adobe Flash player

2014_15 naujienos

Netradicinė pamoka UAB ,,Kvėdarsta“ objektuose

Šių metų lapkričio 11 dieną mes, Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos Ibg klasės mokiniai, dalyvavome netradicinėje pamokoje. Aplankėme UAB „Kvėdarsta“ objektus, susipažinome su vykdomais projektais. Tai mums padėjo sužinoti apie UAB ,,Kvėdarsta“, susipažinome su įmonės veikla, įgijome žinių apie statybos inžinieriaus, projektuotojo, mechaniko specialybes. UAB „Kvėdarsta“ yra didžiausia statybos bendrovė Tauragės apskrityje.

Skaityti daugiau...

„Tenenių istorijos takais“

 teneniu istorijos takais

Neužmirštama kelionė į Klaipėdą

Spalio 17 d. rytą 5b klasės mokiniai išvykome į ilgai lauktą kelionę. Mus lydėjo klasės auklėtoja Giedrė Fasci ir gamtos ir žmogaus mokytojas Algimantas Dragūnas.

Skaityti daugiau...

Susitikimas su buvusia gimnazijos mokine Odeta Grabauskaite

2014 m. lapkričio 3 dieną, mokytojos Irenos Tverijonienės iniciatyva, gimnazijoje viešėjo prieš 4 metus mūsų gimnaziją baigusi Odeta Grabauskaitė. Su I – IV gimnazijos klasių mokiniais ji pasidalino savo studijų patirtimi Vytauto Didžiojo universitete. Odeta yra VDU Senato narė, fakulteto tarybos narė, aktyviai dalyvauja studentų atstovybės veikloje. Ragino mokinius kryptingai pasirinkti profesiją, norimą studijų sritį neatsižvelgiant į visuomenės stereotipus profesijų ar universitetų, kolegijų atžvilgiu.

Skaityti daugiau...