Get Adobe Flash player

Naujienos 2013_14

Jaunieji policijos rėmėjai teisinių žinių konkurse „Temidė“

Kovo 24 dieną gimnazijos jaunųjų policijos rėmėjų būrelio komanda išvyko į Šilalės Simono Gaudėšiaus gimnaziją, į teisinių žinių konkurso „Temidė“ II-ąjį etapą.

Skaityti daugiau...

Padėka Šilalės rajono pradinių klasių mokinių meninio skaitymo konkurso – šventės laureatui Matui Barilai

matuibarilai

Švietimo ir mokslo ministro bei kanclerio viešnagė gimnazijoje

Balandžio 7 dieną mūsų gimnazijoje lankėsi Švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis bei Švietimo ir mokslo ministerijos kancleris Dainius Numgaudis.
Svečiai domėjosi ir pasidžiaugė gimnazijos veikla, mokinių pasiekimais, įsteigtomis ikimokyklinio ugdymo grupėmis, apžiūrėjo tirą ir atnaujintą stadioną. Domėjosi, su kokiomis problemomis susiduria gimnazija.
Ministro ir kanclerio apsilankymas buvo maloni staigmena gimnazijos bendruomenei!

sveciaiisministerijos

Įstojimo į NATO dešimtmečio minėjimas Tauragėje

Minint įstojimo į NATO dešimtmetį, kovo 28 d., penktadienį, 13 val., prie Tauragės savivaldybės Tauragės miesto savivaldybė su mechanizuotos pėstininkų brigados „Geležinis Vilkas" Lietuvos Didžiojo Kunigaikščio Kęstučio mechanizuotu pėstininkų batalionu, KASP Žemaičių apygardos 3-iosios rinktinės 307-ąja kuopa ir Lietuvos šaulių sąjungos LDK Kęstučio šaulių 7-ąja rinktine rengė iškilmingą Lietuvos valstybės ir NATO vėliavų pakėlimo ceremoniją.

Skaityti daugiau...

Sveikiname gimnazijos komandą, Šilalės rajono mokinių olimpinio festivalio smigimo (klasikinio) varžybose iškovojus I-ąją vietą!

smiginis