Get Adobe Flash player

Naujienos 2013_14

Jaunieji šauliai Baltijos šalių šaudymo pratybose Estijoje

Balandžio 19-21 dienomis Pajūrio 10 kuopos jaunieji šauliai kartu su vadu Algimantu Dragūnu buvo išvykę į Estiją, į šaudymo treniruočių stovyklą, atstovauti Lietuvai Baltijos šalių šaudymo pratybose. Mūsų komandą sudarė Renata Girskytė, Albertas Pocius, Rūta Mažeikaitė ir Paulius Pocius.

Skaityti daugiau...

Išvyka į Žygaičius

Mūsų , Stanislovo Biržiškio gimnazija, jau keletą metų bičiuliaujasi su Tauragės rajono Žygaičių gimnazija. Prieš pusantrų metų jų mokytojų kolektyvas svečiavosi pas mus. Atsakomąjį kvietimą gavome šių metų balandžio 16.

Skaityti daugiau...

Su Šv. Velykomis

saudymosajunga

Nuoširdžiai sveikiname Jus su prasminga pavasario švente – Šv. Velykomis!

velykinis2014

4-asis pėsčiųjų žygis "Kęstutėnai"

„Tikras gyvenimo džiaugsmas būna tada, kai sieki tikslo, kurį laikai didingu: būti gamtos jėga, o ne karščiuojančiu egoistišku mažu grumsteliu, amžinai dejuojančiu ir verkšlenančiu, kad pasaulis nepasiaukoja padaryti laimingu“,- teigia Lietuvos pėsčiųjų žygių asociacijos interneto svetainė. Kiekvienas galime dejuoti ir laukti arba džiaugtis ir veikti. Tik nuo paties žmogaus priklauso jo siekiai, jo darbai, jo gyvenimas.
Pėsčiųjų žygis „Kęstutėnai“ yra skirtas Jungtinėms Kęstučio apygardos partizanų ir Virtukų kautynėms, įvykusioms 1945 m. liepos 22 d., atminti.

Skaityti daugiau...