Get Adobe Flash player

Naujienos 2013_14

"Kiekvienai širdžiai reikia vilties“

Nors sekmadienis išaušo apniukęs, tačiau iki „Vilties bėgimo“ starto vėjas išsklaidė debesis ir danguje nušvito saulė. Nesvarbu, koks oras, tačiau jau septintą kartą organizuojamas „Vilties bėgimas” sutraukia gausybę žmonių, turinčių įvairių intencijų: kas bėga vardan susirgusių onkologinėmis ligomis artimųjų ir bičiulių, kas bėgimu prisimena jau išėjusius. Bet turbūt daugiausia tų, kurie tiesiog nori patikrinti save. O mokiniams „Vilties bėgimas” – pramoga. Jie dar neįsijautę, koks trapus gyvenimas.

Skaityti daugiau...

Šešėliavimo diena Šilalės policijos komisariate

Kiekvieną dieną mes einame į darbą. Kartais apie jį papasakojame kitiems. Visgi vaikai, kurie dar nebaigę mokyklos, turi apsispręsti, kurią profesiją rinktis.
Ar susimąstome, ką galėtume padaryti, kad jaunoji karta ryžtingiau rinktųsi savo karjerą? Juk vos 25 procentai jų žino, ką tiksliai norėtų veikti.

Skaityti daugiau...

Comenius Regio projekto dalyvių susitikimas Rumunijoje

regio2014 m. gegužės 5 – 10 dienomis Tirgu Žiu (Târgu Jiu) mieste vyko antrasis Comenius Regio partnerystės projekto „Sveika mokykla“ („Healthy school“) susitikimas, kuriame dalyvavo 12 Šilalės rajono savivaldybės projekte dalyvaujančių organizacijų atstovų.

Skaityti daugiau...

Įspūdingas renginys Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje „Pinkime kartų pynę 2014“

Seneliai, tėvai, vaikai – vieni kitiems labai brangūs, vieni be kitų – niekas. Sakoma, gyvenimas eina iš kartos į kartą. Ir taip džiugu, kai tos kartos susitinka.

Gegužės 9-osios vakarą turėjome puikią galimybę „supinti“ kartų pynę iš šokių ir dainų tradicinėje vakaronėje „Pinkime kartų pynę“.

Skaityti daugiau...

"Šiandien Ukraina. Kas rytoj?"

Gegužės 9 dieną gimnazijoje lankėsi LR Seimo narė, buvusi Lietuvos krašto apsaugos ministrė Rasa Juknevičienė ir Šilalės rajono savivaldybės meras Jonas Gudauskas. Viešnia vyresniųjų klasių mokiniams perskaitė paskaitą „Šiandien Ukraina. Kas rytoj?“ ir pabendravo su gimnazijos mokytojais.

Skaityti daugiau...