Get Adobe Flash player

Naujienos 2013_14

Jaunųjų šaulių pergalė XVI respublikinėse jaunųjų šaulių žaidynėse

Gegužės 29- birželio 1 dienomis Giruliuose vyko XVI respublikinės jaunųjų šaulių žaidynės, kuriose dalyvavo patys sportiškiausi jaunieji šauliai iš visos Lietuvos bei kaimyninių šalių Latvijos ir Estijos. Jaunieji šauliai atkeliavo iš Alytaus, Kauno, Klaipėdos, Marijampolės, Panevėžio, Šiaulių, Telšių, Utenos, Vilniaus bei Tauragės.

Skaityti daugiau...

Gėlių sodinimo akcija "Pajūris"

fotogalerija

Metų apdovanojimai

fotogalerija

Mokslo metų užbaigimo šventė mažiesiems

„Laikas vasarai“ – taip 1-4, 5 klasių ir priešmokyklinio ugdymo grupės mokslo metų užbaigimo šventę pavadino jos organizatoriai – penktokai. Šventė vyko gegužės 30 d. gimnazijos aktų salėje. Šventės, kaip ir vasaros, laukė visi. Ypač daug džiaugsmo buvo tiems mokiniams, kurie mokslo metus užbaigė su puikiais rezultatais, dalyvavo įvairiuose konkursuose. Jų puikus mokymasis, lankomumas, aktyvus dalyvavimas konkursuose neliko nepastebėtas – gimnazijos direktorius pirmūnams įteikė medalius, diplomus, padėkas.

Skaityti daugiau...

Anglų kalbos popietė „English is fun“

Gegužės 28 d. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos pradinių klasių mokiniai buvo pakviesti į anglų kalbos popietę, kurią organizavo anglų kalbos mokytojos Irena Linkytė ir Kristina Katauskaitė. Šio renginio pagrindinis tikslas buvo paskatinti mokinius mokytis anglų kalbos bei pristatyti mokinių veiklą per mokslo metus.

Skaityti daugiau...