Get Adobe Flash player

Naujienos 2012_13

Sveikiname su Šv. Velykomis!

velykinissveikinimas

Velykinių žvakių dekoravimas

zvakiudekoravimas

Padėka už gerus darbus

Kovo 22 dieną Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazija sulaukė garbių svečių iš Vilniaus. Mus aplankė jaunųjų maltiečių atstovai- Vaidas ir Iveta. Jie atvyko su misija- apdovanoti mokinių tarybos narius, kurie dar prieš pat Kalėdas dalyvavo Maltos ordino organizuotoje akcijoje „Idėjos padėjėjos“.

Skaityti daugiau...

Jaunųjų policijos rėmėjų sėkmė konkurse „Temidė“

     Šaltą kovo 22 d. rytą gimnazijos Jaunųjų policijos rėmėjų būrelio komanda išvyko į Šilalės Dariaus ir Girėno progimnaziją, į teisinių žinių konkurso „Temidė“ II-ąjį etapą. Konkursui iš anksto ruošėmės: atlikome namų darbų užduotis, domėjomės teisine teorija, ugdėme meninius ir kūrybinius gebėjimus.

Skaityti daugiau...

Veiksmo savaitės akimirkos

        Apžvelgdami gimnazijoje vykusios „Veiksmo savaitės“ rezultatus norime pasidžiaugti, kad šios savaitės metu vyko keletas puikių renginių. Vienas iš jų „Klasės šypsena“. Renginio metu vaikai, naudodami įvairiausias technologijas, kūrė klasės šypseną. Mokytojai taip pat neatsiliko ir dovanojo savo šypsenas mokiniams, taip paskatindami mokinius kuo aktyviau kurti savo darbus. Už kūrybiškus, originalius ir be galo nuotaikingus darbelius visi priešmokyklinės ugdymo grupės ugdytiniai ir pradinių klasių mokiniai buvo pradžiuginti padėkos raštais ir saldumynais. 5-IVg klasių grupėje trys klasės apdovanotos už kūrybiškumą, originalumą bei išradingumą. Tokiu būdu buvo skatinami draugiški, pagarbūs tarpusavio santykiai, o gimnazijos šypsenų koliažas dar ilgai džiugins mūsų ir gimnazijos svečių akis.

Skaityti daugiau...