Get Adobe Flash player

Naujienos 2012_13

Teisinių žinių konkurso „Temidė“ III etapas Tauragėje

Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos JPR komandos nariai, pasidžiaugę laimėta I-ąja vieta rajoniniame II-jo etapo teisinių žinių konkurse „Temidė“, ėmė ruoštis III-iajam šio konkurso etapui. Jis vyko balandžio 15 dieną Tauragėje, Jovarų pagrindinėje mokykloje.

Skaityti daugiau...

VDU komanda pas mus!

Norėdami artimiau susipažinti su Vytauto Didžiojo universitetu, ketvirtadienio popietę pasikvietėme VDU dėstytojų komandą į gimnaziją. VDU profesorė supažindino III –IV gimnazijos klasių mokinius su naujausia priėmimo informacija, aptarė aukštojo mokslo naujienas, studentė papasakojo apie universiteto gyvenimą, ką veikia studentai ir kt.

Skaityti daugiau...

Atvirų durų tridienio dienoraštis

           Balandžio 22, 23, 24 dienomis gimnazijoje vyko atvirų durų tridienis tėvams. Gimnazijos administracija, klasių auklėtojai ir tėvelių komiteto nariai visų mokinių tėvelius kvietė šiomis dienomis dalyvauti atvirose, integruotose, netradicinėse pamokose, praktiniuose užsiėmimuose, paskaitose.

Skaityti daugiau...

"Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ sportininkai pateko į finalines varžybas

     Mūsų gimnazijos komanda, sudaryta iš 5 ir 6 klasių mokinių dalyvavo Lietuvos mokinių olimpinio festivalio tarpzoninėse varžybose. Sportininkams teko varžytis su Žygaičių ir Platelių gimnazijų komandomis. Įtempta kova vyko iki paskutinės estafetės, kurioje pajūriškiai greičiau ir tiksliau metė į krepšį. Laimėję penkias estafetes iš devynių, mūsų komandos vikruoliai iškovojo pirmąją vietą ir pateko į finalines varžybas.

Skaityti daugiau...

Atvirų durų diena abiturientams Tauragės apskrities vyriausiame policijos komisariate

Penktadienio rytą mūsų gimnazijos abiturientai, besidomintys policijos veikla, vyko į Tauragės apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą. Į atvirų durų dieną pakviestus apskrities mokinius pasveikino Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas R. Rudminas bei svečiai iš Mykolo Romerio universiteto ir Lietuvos policijos mokyklos. Pasitelkę vaizdinę medžiagą, jie pristatė studijų programas, dėstomus dalykus, konkursinius balus ir kitus aktualius dalykus, dominančius studijas besirenkančius mokinius.

Skaityti daugiau...