Get Adobe Flash player

Naujienos 2012_13

Mes mylime muziką

         Ketvirtadienį mūsų gimnazijos pradinukai praleido linksmai. Nebuvo įprastų pamokų, nes diena skirta muzikinei veiklai. Iš ryto mokiniai ruošė muzikinius klasių prisistatymus, piešė plakatus. Susirinkę į salę pateikė atsakymą į klausimą, kas yra muzika. Išgirdome daug nuomonių, ir visos jos buvo teisingos. Supratome: muzika – nuostabus dalykas! Apie ją reikia mažiau kalbėti, daugiau jos klausyti ir patiems muzikuoti.

Skaityti daugiau...

Gimnazistai semiasi žinių apie Lietuvos kariuomenę

Balandžio 22 d. jaunųjų šaulių kuopos vadas A. Dragūnas organizavo I-IV g klasių mokinių susitikimą su Tauragės karo prievolės specialistu Renatu Beržiniu bei Šilalės SKAT l. e. vado pareigas vyr. leitenantu Kęstučiu Dembinsku. Pastarasis mokiniams papasakojo apie savanorišką krašto tarnybą, jos struktūrą, kaip tapti savanoriu.

Skaityti daugiau...

Balandžio 24 d. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje svečiavosi Raseinių rajono švietimo įstaigų vadovai ir jų pavaduotojai

Vizito programa

12.00 – 12.30 Svečių priėmimas, pietūs.

12.30 – 13.00 ES lėšų panaudojimas inovacijų taikymui ugdymo procese.

(Juozas Žymančius, Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos direktorius)

Skaityti daugiau...

Pėsčiųjų žygis Kęstučio apygardos partizanams atminti

Visas Šilalės rajono jaunimas ir visi neabejingi savo krašto istorijai žmonės balandžio 13 dieną buvo pakviesti atvykti ir dalyvauti 32 km. pėsčiųjų žygyje partizanų takais.

Skaityti daugiau...

Aplinkosauginė kelionė per metų laikus

       Trečiadienį, balandžio 17 d., mūsų gimnazijoje lankėsi Lietuvos regioninių atliekų tvarkymo centrų asociacijos (LRATCA) ir projekto „Tauragės ir Telšių regionų moksleivių švietimas, siekiant paskatinti atliekų rūšiavimą ir supažindinti su atsinaujinančia energetika” partnerio VšĮ „PRIC” atstovai. Jie gimnazijoje vykdė mokinių švietimo akciją, kurios tikslas – supažindinti su nuolat didėjančio atliekų kiekio problemomis, su juo susijusiomis grėsmėmis aplinkai, būtinus pokyčius atliekų tvarkymo įpročiuose, pristatyti alternatyvių energijos šaltinių panaudojimo galimybes, supažindinti su šių šaltinių privalumais bei trūkumais.

Skaityti daugiau...