Get Adobe Flash player

Naujienos 2012_13

Dainų užsienio kalba konkursas „Dainuoju Europai“

Penktadienį, gegužės 10 dieną, kai visa gimnazijos bendruomenė susirinko į akciją „Darom 2013“, I g klasės mokinė Rita Kasnauskaitė su palaikymo komanda ir lydinčiomis anglų ir rusų kalbų mokytojomis R. Štėriene ir V. Simeniene išvykome į Kaltinėnus, į dainų užsienio kalba konkursą „Dainuoju Europai“.

Skaityti daugiau...

Akcija "Darom 2013"

     Gegužės 10 d. gimnazijos bendruomenė prisijungė prie jau tradicine tapusios aplinkosauginės akcijos „Darom“. Smagu, kad šiais metais mokiniams buvo suteikta galimybė ne tik sutvarkyti aplinką, surinkti šiukšles, kurias išmeta žmonės, negalvojantys apie gamtai daromą žalą, bet ir dalyvauti projekte „Darom mokykla 2013“. Projekto organizatoriai ieško mokyklos, kuri gali įgyvendinti tris akcijos tikslus:

Skaityti daugiau...

Visuotinė mankšta

fotogalerija

Įspūdžiai iš konkurso „Šviesoforas“

       Aš jau antrus metus lankau „Šviesoforo“ būrelį. Ir jau daug ką sužinojau apie saugų eismą. Gegužės 8 dieną dalyvavome II etapo pradinių klasių mokinių „Šviesoforo“ konkurse Šilalėje. Visi nerimavome ir jaudinomės. Įtampa dingo, kai pasirodė Amsis. Jis maloniai sveikinosi ir fotografavosi. O policija mus nustebino savo perspėjančiais tarnybinių automobilių signalais.    

Skaityti daugiau...

Baigiamasis "Kūrybinių partnerysčių" projekto renginys

kurybines partnerystes

Gegužės 7 dieną gimnazijos aktų salė virto „mokslininkų laboratorija“. Ši diena buvo ypatinga Ig klasės mokiniams. Jie kartu su kūrybos agentu Audriumi Lauručiu nuo lapkričio mėnesio pradžios tyrinėjo, analizavo gimnazijos bei klasės problemines sritis, aiškinosi, kokių norėtų pokyčių. Galiausiai buvo nuspręsta projektą susieti su tiksliaisiais mokslais.

Skaityti daugiau...