Get Adobe Flash player

Naujienos 2012_13

Edukacinė išvyka į Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklą (VAVM)

          Ankstyvą antradienio rytą, rugsėjo 18 d., grupelė III ir IV klasių gimnazistų su technologijų mokytoju E. Arbačiausku išvyko į Vilnių, į Automechanikos ir verslo mokyklą.

Skaityti daugiau...

Žygis Kęstučio apygardos partizanų takais

         Šilalės rajone žuvusiems partizanams pastatyta virš 70-ties paminklų, prie mokyklų, kur mokėsi partizanai, pritvirtintos memorialinės lentos. Pušyne, evangelikų kapinių pakraštyje, kur užkasdavo nužudytų partizanų kūnus, yra partizanų kapinės. Jose perlaidoti septynių partizanų palaikai. Pastatytas vardinis paminklas. Iš viso Šilalės rajono teritorijoje kovojo ir žuvo apie 400 partizanų. LPKTS Šilalės filialo taryba ieško jų žūties vietų, stengiasi įamžinti žuvusiųjų atmintį, stato paminklus, kad niekas nebūtų pamirštas, kad neliktų rajono istorijoje tuščių lapų.

Skaityti daugiau...

Darni šeima ir tvari mokyklos bendruomenė - ateities Lietuva

kvietimastevams

Gabiems III – IV gimnazijos klasių mokiniams ir studentams!

          Informuojame, kad Šilalės rajono gabių moksleivių ir studentų socialinės paramos ir skatinimo programos atrankos komisija ir Šilalės rajono savivaldybės administracija vykdo Šilalės rajono gabių moksleivių ir studentų socialinės paramos ir skatinimo programą. Norintieji gauti socialinę paramą teikia prašymą Savivaldybės merui.

Skaityti daugiau...

Lyderių mokykla

A. Adamkienės labdaros ir paramos fondo projektas „Lyderių mokykla“ suteikė galimybę 11 klasių mokiniams susipažinti su pagrindiniais lyderystės principais, suprasti moralios lyderystės pranašumus, susitikti su žinomais Lietuvos specialistais ir aukštųjų mokyklų dėstytojais, gauti teorinių ir praktinių žinių, užmegzti naujų pažinčių.

Skaityti daugiau...