Get Adobe Flash player

Naujienos 2012_13

Jaunųjų šaulių kursai

Spalio 27-31 dienomis Kazlų Rūdos poligone vyko jaunųjų šaulių 3 pakopos I etapo kursai. Taip pat kartu vyko ir jaunųjų šaulių mokytojų kursai.

Skaityti daugiau...

Gimnazijos mokinių prezidento ir Lietuvos mokinių parlamento (LMP) rinkimai

Lapkričio 5 dieną gimnazijos aktų salėje mokiniai buvo supažindinti su gimnazijos mokinių prezidento ir LMP rinkimų organizavimo tvarka. Kadenciją baigiantis gimnazijos mokinių prezidentas, LMP narys Kostas Petkevičius, ir aš, mokinių tarybos vadovė Jurgita Girčienė, pristatėme rinkimų organizavimo tvarką, rinkimų tvarkaraštį. Kvietėme mokinius aktyviai dalyvauti šioje kampanijoje, nepabijoti iškelti savo kandidatūros.

Skaityti daugiau...

Išvyka į spektaklį

Spalio 24 dieną 45 mūsų gimnazijos pradinukai vyko į Šilalės kultūros centrą, kur kartu su kitais Šilalės rajono jaunaisiais skaitovais žiūrėjo spektaklį „Mažasis Princas“ (rež. R.Svytytė). Šis spektaklis rodytas Šilalės viešosios bibliotekos iniciatyva. Tai projekto „Kai atgyja lėlės…” dalis, finansuojama Kultūros rėmimo fondo lėšomis.

Skaityti daugiau...

2012 -2013 m. m. „Kūrybinių partnerysčių“ projektas gimnazijoje

 „Esu įsitikinęs, kad kūrybingumas ugdyme šiandien yra tiek pat svarbus, kiek raštingumas, ir mes turėtume juos abu vienodai aukštai vertinti“ (Seras Ken Robinson).

Spalio 25-26 dienomis Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos direktorius Juozas Žymančius, socialinė pedagogė Regina Rimkutė ir mokytoja Kristina Katauskaitė dalyvavo mokyklų įvedimo į „Kūrybinių partnerysčių“ programą seminare Klaipėdoje.

Skaityti daugiau...

Seminaras apie Lietuvos mokinių parlamentą

Gimnazijoje spalio 17 dieną vyko paskaita apie Lietuvos mokinių parlamentą (LMP), kurią vedė viešnia iš Telšių, VI-osios LMP kadencijos narė Agnė Živatkauskaitė.

Skaityti daugiau...