Get Adobe Flash player

Naujienos 2012_13

Projektas ,,Kūrybinės partnerystės“

     Šių metų lapkričio 6 d. gimnazijoje startavęs projektas ,,Kūrybinės partnerystės“ įgauna pagreitį. Jau ne vieną kartą mūsų ( Ig) klasę aplankė kūrybos agentas Audrius Laurutis. Su juo mes atliekame „neįmanomas“ misijas, įvairias kūrybines užduotis, žaidžiame įdomius žaidimus, laviname kūrybiškumą ir tuo pačiu tampame vieningesni. Jau įvyko 4 susitikimai, per kuriuos spėjome patirti daug nuostabių akimirkų.

Skaityti daugiau...

Kas? Kur? Kada? Žemaičių Naumiestyje

     Prieš keletą savaičių Žemaičių Naumiesčio gimnazijos mokinių tarybos nariai mus pakvietė atvykti į jų kasmet rengiamą šventę, skirtą Jaunimo dienai paminėti.

Skaityti daugiau...

Tolerancijos skėtis

Kiekvienas žmogus skirtingai suvokia save, aplinkinius, pasaulį ir skirtingai vertina tai, koks jis turėtų būti ir kaip jį būtų galima padaryti geresnį. Būtent dėl suvokimo skirtumų neretai iškyla nesutarimų tarp asmenybių ar jų grupių. Kad gyvendami visuomenėje žmonės jaustųsi gerai, turime nuolat ieškoti kompromiso, tad neišvengiamai tenka kalbėti apie toleranciją.

Skaityti daugiau...

Teatro diena

     Lapkričio 13 dieną mūsų gimnazijos priešmokyklinio ugdymo grupės ugdytiniai ir pradinukai gyveno teatro džiaugsmais ir rūpesčiais. Laukėme ,,Drakoniuko“ teatro spektaklio pagal O.Stankevičienės scenarijų ,,Vabalo Džojaus nuotykiai“. Kartu su juo buvo smagu „pabūti“ Pabalio pievoje, susipažinti su gražuole boruže Taške, sportininku slieku ir skruzde. Jaudinomės, kaip Vabalas Džojus suras savo mylimąją Taškę. Jis keliautų ieškoti boružės, bet negali palikti pievos, nes ten jo gimtinė. Draugai padėjo vabalui, o mums buvo malonu girdėti jų rimtus dialogus, klausytis smagių dainų.

Skaityti daugiau...

Išrinkome gimnazijos prezidentę

    Lapkričio 16 d. nuo pat ankstyvo ryto prie gimnazijos aktų salės būriavosi mokiniai, norintys atiduoti savo balsus už kandidatą į gimnazijos mokinių prezidentus. Rinkėjai buvo labai aktyvūs.

Skaityti daugiau...