Get Adobe Flash player

Naujienos 2012_13

Sporto ir meno šventė

Ankstų šeštadienio rytą pasitikti kvepiančios vasaros, paminėti Tarptautinę vaikų gynimo ir Tėvo dieną Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos mokiniai, lydimi dailės mokytojos Dianos Rupšienės ir socialinės pedagogės Reginos Rimkutės, išvyko į Butrimonių gimnaziją Alytaus rajone. Čia vyko Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondo globojamų mokyklų sporto ir meno šventė.

Skaityti daugiau...

Metų apdovanojimai

Pirmą kartą gegužės 29 dieną mūsų gimnazijoje vyko renginys „Metų apdovanojimai“, kuriame buvo apdovanoti „patys pačiausi“: stilingiausias, protingiausias, sportiškiausias, geriausias mokytojas, tolerantiškiausias mokinys, ilgiausią liežuvį turintis, mieliausia pora bei geriausia frazė. Specialiai šiam renginiui buvo sukurtos statulėlės, už kurias dėkojame dailės mokytojai Dianai Rupšienei.

Skaityti daugiau...

IV laidos abiturientams nuaidėjo Paskutinis skambutis

fotogalerija

PUG ir 1-5 klasių mokinių mokslo metų užbaigimo šventė

Gegužės 31-osios rytas atnešė nerimo mokslo metų užbaigimo šventės organizatoriams. Pasislėpė visą savaitę mus džiuginusi saulė, o iš pilkų debesų krito lietaus lašai. Kaip suplanuotas renginys gimnazijos kieme, šokis su riedučiais, kalnelį turėjusios papuošti mokinių karpytos gėlės...?

Skaityti daugiau...

Skleidžias pavasariniai žiedai – skamba „Pavasario balsai“

Šiemet, gegužės 23 d., kaip ir kiekvienais metais, Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje buvo organizuojama poezijos šventė „Pavasario balsai 2013“. Jau kelintus metus iš eilės poezijos ir prozos kūrėjus, dainos ir šokio mylėtojus į savo tėviškę pakviečia Stanislovo Biržiškio sūnus Jonas Biržiškis. Čia, nuostabiame gamtos kampelyje, po šimtamečiais sodybos ąžuolais, aidi jaunųjų kūrėjų balsai.

Skaityti daugiau...