Get Adobe Flash player

Naujienos 2011_12

Atvirų durų savaitė gimnazijoje

 Atvirų durų savaitė gimnazijoje

Savaitė "Be Patyčių"

fb zenkliukas bepatyciu plakatas

Pajūrio miškuose grįžtančių paukščių lauks nauji namai

     Šilti saulės spinduliai, bundanti gamta primena, kad pavasaris jau čia, o kartu su juo grįžta ir paukščiai. Mūsų gimnazijos būrelio ,,Aš – miško bičiulis“ nariai su vadove Jurgita Alminiene ir Tauragės miškų urėdijos Pajūrio girininkijos darbuotojais pasirūpino, kad parskrendantys paukščiai turėtų naujus namus, kad gimtinėje pasijaustų saugūs ir laukiami.Nors miške sniego sluoksnis dar gana tvirtas, tačiau jau galima pamatyti ir išgirsti daugybę grįžusių paukščių rūšių. Kovo 14 dienos rytą gamtos mylėtojai dalyvavo akcijoje „Pasitikime sugrįžtančius paukščius“, kurios metu Pajūrio girininkijos miškuose buvo keliami inkilai.

Skaityti daugiau...

Pradinių klasių mokinių meninio skaitymo konkursas

     Kovo 12 dieną vyko pradinių klasių mokinių meninio skaitymo konkursas. Net šešiolika mūsų gimnazijos 1-4 klasių mokinių ir aštuoni Žvingių pradinio ugdymo skyriaus mokiniai varžėsi dėl geriausio skaitovo vardo. Komisijos nuomone, geriausi skaitovai yra trečios klasės mokinys Darius Noreika, kuris deklamavo Teresės Ūksienės eilėraštį „Juonis“, bei ketvirtokė Emilija Pociūtė, deklamavusi Vytauto Rudoko kūrinį „Kepėjo miestas“. Žvingių pradinio ugdymo skyriui rajone atstovaus antrokė Joana Girskytė su Juozo Erlicko eilėraščiu „Uodas“.

Skaityti daugiau...

Kovo 16 – oji – Knygnešio diena

Lietuvių kalbos mokytojos Jurgita Girčienė ir Irena Rupšienė 6a ir 6b klasių mokiniams vedė netradicinę pamoką, skirtą Knygnešio dienai paminėti. Mokiniai žiūrėjo filmą „Knygnešys“, dalyvavo viktorinoje apie knygnešius ir Lietuvą. Šeštokėliai buvo labai aktyvūs, puikiai pasiruošę. Aktyviausiai dalyvavę mokiniai buvo apdovanoti saldžiomis dovanomis.

Lietuvių kalbos mokytoja metodininkė I. Rupšienė