Get Adobe Flash player

Naujienos 2011_12

Šilalės rajono mažųjų šokėjų 2012 m. jubiliejinė lietuvių liaudies šokio šventė ,,Šok šok - nesustok“

     Saulėtą balandžio 27 dieną Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnaziją pripildė daug mažų saulės spindulių, kurie atvyko iš Šilalės rajono mokyklų, lopšelio – darželio. Sulaukėme svečių ir iš Šilutės pradinės mokyklos. Visi mažieji šokėjėliai susirinko į 5 – ąją, jubiliejinę šokių šventę ,,Šok šok – nesustok“. Šventėje dalyvavo ne tik šokėjėliai, bet ir „angelai“ (renginio vedėjai), kurie, padedant dalyviams, padėjo pražysti ,,šokančiam medžiui“. Vedėjai buvo labai dėkingi už nuostabią nuotaiką ir puikius šokius.

Skaityti daugiau...

Įspūdžiai iš respublikinės geografijos olimpiados Telšiuose

     2012 metų gegužės 3 - 5 dienomis aš ir mokytojas Algimantas Dragūnas išsiruošėme į Respublikinę geografijos olimpiadą, kuri vyko Telšiuose. Į šį konkursą susirinko geriausi geografai iš visos Lietuvos.

Skaityti daugiau...

Olimpinio festivalio lengvosios atletikos varžybos

     Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos lengvaatlečiai dalyvavo Šilalės rajono mokinių olimpinio festivalio lengvosios atletikos varžybose. Varžybos vyko Kaltinėnų Aleksandro Stulginskio gimnazijos stadione. Mūsų sportininkų pasiekti rezultatai ir užimtos prizinės vietos:

Skaityti daugiau...

Jurginių šventė

Antradienį gimnazijoje pradinių klasių Etninės kultūros būrelis sugrąžino mus į praeitį, primindamas, kad laiko tėkmė daug ką nuneša užmarštin. Kiek mes gebame prisiminti papročius, tradicijas, perduoti jas, tiek palaikome tautos kultūrą.

Skaityti daugiau...

Gimnazijos komanda - tarpzoninių "Drąsūs, stiprūs vikrūs" varžybų II-os vietos laimėtojai

Greičiausi, vikriausi ir stipriausi mūsų gimnazijos 5-6 klasių mokiniai dalyvavo Lietuvos mokinių olimpinio festivalio kaimo mokyklų tarpzoninėse varžybose, kurios vyko Šiaulių rajono Ginkūnų pagrindinėje mokykloje. Mūsų varžovai buvo Ginkūnų pagrindinės mokyklos ir Platelių gimnazijos atstovai. Po atkaklių ir permainingų 9 estafečių iškovojome antrąją vietą ir į finalines varžybas nepatekome...

Skaityti daugiau...