Get Adobe Flash player

Naujienos 2011_12

Jaunimo mainų projektas „Pajūris + Vabalninkas“

Spalio 26 – 28 Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje vyko Jaunimo mainų projektas „Pajūris + Vabalninkas“. Mūsų svečiai atvyko iš gana toli, iš Biržų rajono Vabalninko Balio Sruogos vidurinės mokyklos. Nors šis projektas truko tik tris dienas, tačiau pasiruošimas reikalavo daug laiko (net atvykti į gimnaziją 6 valandą ryto) ir, be abejo, daug jėgų...

Skaityti daugiau...

Vėlinės

zvake

Artėja Mirusiųjų atminimo diena – Vėlinės. Būrys mokinių kartu su socialine pedagoge R. Rimkute ir psichologe K. Kalantaite aplankė mokytojų kapus Pajūrio kapinėse, uždegė žvakutes, pagerbė jų atminimą, mintimis pabuvo rimtyje su išėjusiaisiais Anapus.

Margaspalvė mokytojų diena

Kaip ir kiekvienais metais, spalio 5 dieną mokytojai turi vieną laisvą dieną „pabėgti" nuo rutinos ir savo patirtį perduoti gimnazijos vyriausiems mokiniams. Negalėjome nutraukti tradicijų, todėl taip įvyko ir šiemet.

Skaityti daugiau...

Seminaras ,,Padėk pats sau"

Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos aktyvūs mokiniai dalyvauja savanorystės projekte ,,Tu ir aš - kartu mes galia.''
Rugsėjo 23 dieną įvyko pirmasis ilgai lauktas seminaras: ,,Padėk pats sau''.

Skaityti daugiau...

Edukacinė išvyka / Pažintis su ,,rūkymo” mašina

Vasariškai šiltą rugsėjo 30 d. rytą būrys mokinių tarybos narių ir jų draugų, lydimi gimnazijos socialinės pedagogės R. Rimkutės, susiruošėme į edukacinę išvyką į Klaipėdą.

Skaityti daugiau...