Get Adobe Flash player

Naujienos 2011_12

„Šauniausios klasės konkurso“ dovana

Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos IV ag klasės mokiniai su auklėtoju Pranu Dainauskiu rugsėjo 21d. vyko į pažintinę kelionę. Kelionės maršrutas – Pajūris-Trakai-­Vilnius-Pajūris. Šią ekskursiją mums dovanojo gimnazijos administracija, nes mes laimėjome „Šauniausios klasės konkursą“.

Skaityti daugiau...

Vytauto apygardos partizanų takais

Rugsėjo 17 d. Pajūrio 10 jaunųjų šaulių kuopos vadas Algimantas Dragūnas ir 4 jaunosios šaulės vyko į Anykščius ir dalyvavo piligriminėje kelionėje partizanų takais. Į šią kelionę susirinko apie 400 šaulių iš visos Lietuvos.

Skaityti daugiau...

Turininga Pajūrio 10 – osios kuopos jaunųjų šaulių vasara

Kaip ir kiekvieną vasarą, Pajūrio 10 – osios kuopos jaunieji šauliai neleido laiko veltui. Kol vieni tinginiavo ir ,,trynė‘‘ namų kampus, jie dalyvavo stovyklose, išbandė savo jėgas ,,Žalgirio‘‘ pratybose ir tikrino savo kojas pėsčiųjų žygiuose. Pirmasis Pajūrio 10 – osios kuopos jaunųjų šaulių tikslas buvo dalyvauti liepos 7 – 13 dienomis LDK Kęstučio motorizuotame pėstininkų batalione organizuotoje jaunųjų policijos rėmėjų ir jaunųjų šaulių stovykloje.

Skaityti daugiau...

Projektas "Tu ir aš – kartu mes galia“!

Mūsų gimnazijos mokiniai nuo 2011 metų rugsėjo 1 dienos pradeda įgyvendinti savanorystės programą „Tu ir aš – kartu mes galia“. Ji tęsis iki 2012 m. gegužės 31 d. Programa vykdoma įgyvendinant Europos socialinio fondo ir Lietuvos Respublikos lėšomis finansuojamą projektą TAPK („Neformaliojo švietimo paslaugų rėmimo sistemos sukūrimas savivaldybėse“), kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas.

Trečiasis projekto „Tu ir aš – kartu mes galia“ seminaras

 Trečiasis projekto „Tu ir aš – kartu mes galia“ seminaras „Mano svajonės, tikslai ir norai ir kaip jie atitinka mano vertybes“

Spalio 28 d. mūsų grupė „Aktyvistai“ susirinko į gimnazijos aktų salę – 8.00 val. ryto turėjo prasidėti trečiasis projekto „Tu ir aš – kartu mes galia“ seminaras. Kartu su mumis seminare turėjo galimybę dalyvauti ir mainų programos svečiai iš Biržų rajono Vabalninko Balio Sruogos vidurinės mokyklos.

Skaityti daugiau...