Get Adobe Flash player

Naujienos 2011_12

Edukacinė- pažintinė išvyka

Spalio 24 dieną IVg klasės mokiniai, besimokantys automobilio priežiūros ir techninio aptarnavimo dalyko, vyko į edukacinę- pažintinę ekskursiją susipažinti su UAB ,,Transkona“, Klaipėdos techninių apžiūrų įmonės Šilalės TA stotimi, jos veikla bei stebėti konkrečių automobilių techninės apžiūros atlikimo technologijų.

Skaityti daugiau...

Naujoji jaunųjų šaulių karta auga aktyvi ir entuziastinga!

Šilalės r. Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijoje spalio 21dieną vyko jaunųjų šaulių sąskrydis, kurį organizavo Pajūrio 10 – osios kuopos jaunųjų šaulių vadas Algimantas Dragūnas. Sąskrydyje dalyvavo Pajūrio 10 – osios kuopos ir Kvėdarnos atskirojo būrio jaunieji šauliai. Kvėdarniškiai atvyko su savo vadu Rimu Grikšu. Pagrindinis šio sąskrydžio tikslas – papasakoti ir praktiškai parodyti šauliams kandidatams, kaip atrodo jaunojo šaulio gyvenimas, taip pat aktyvinti bendradarbiavimą tarp jaunųjų šaulių, ugdyti savyje patriotiškumą.

Skaityti daugiau...

II-asis projekto ,,Tu ir aš – kartu mes galia“ seminaras

Išaušus  spalio 11-osios rytui, visi projekto dalyviai sugužėjo į aktų salę. Čia vyko  II-asis savanorystės projekto seminaras ,,Aplinkos poreikių analizė“. Jį vedė  projekto vadovė Genovaitė Paulikaitė. Pirmoji  seminaro dalis buvo skirta susipažinimui ir ,,prasibudinimui“. 

Skaityti daugiau...

Ekologiškumo pamoka „Tausok ir keiskis“ Šilalėje

2011 metų spalio 14 – osios rytą Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos būrelio „Aš – miško bičiulis“ nariai ir chemijos mokytoja bei būrelio vadovė Jurgita Alminienė išsiruošėme į ekologišką pamoką, kuri vyko TEOBUSE, Šilalėje. Joje buvo kalbama apie atsakingą gamtos išteklių vartojimą, atliekų rūšiavimą ir perdirbimą.

Skaityti daugiau...

,,Pramogauk be kvaišalų! Rinkis sveikatą!”

Vis dažniau pastebime, kad didėja alkoholizmo, rūkymo, narkomanijos ir sveikos gyvensenos problema. Tai baugina! Atsižvelgiant į tai, spalio 14 d. viešoji įstaiga ,,D&DM“ pakvietė jaunimą į Šilalę ne tik pasiklausyti paskaitos apie žalingus įpročius ir sveiką gyvenseną neįprastoje erdvėje, bet ir smagiai praleisti laiką.

Skaityti daugiau...